Miért vannak oda annyira a Windows 11-ért?
Én például azért, mert végre elkezdték kigyomlálni azokat az elemeket, amikhez az XP óta nem nyúltak, vagy már talán a 95-ben is ott voltak. A 10-hez képest pedig pláne imádom, végre elfelejtették ezt a nulla ikonos, totál lapos, jellegtelen "dizájnt", lásd gépház. Plusz jobban is mennek vele a gépek mint a 10-el.
Igen, baromi sok dolog hiányzik belőle, és igen, vannak hibái. Én például a mai napig nem értem, miért nincsenek már eszköztárak, miért nem lehet külső program nélkül áttenni a tálcát, kikapcsolni a start menüben az előzményeket... De még mindig inkább ez mint a 10.
"Én például azért, mert végre elkezdték kigyomlálni azokat az elemeket, amikhez az XP óta nem nyúltak, vagy már talán a 95-ben is ott voltak."
Egyébként ez semmit nem ér, ha cserébe több ramot használ az op. rendszer, valamint több folyamatot indít el belépéskor
Teljesen nem sikerült nekik még mindig például:
Nyisd meg a futattás programot és írd bele hogy dialer.exe
Mert mindenki azt hiszi, ha valami újabb, nagyobb verzió számú az rögtön jobb is. Pedig nem így van. Egy oprendszerre váltás a kiadása után 6 hónappal érdemes elgondolkodni, addigra a gyártok kiadják a hozzá szükséges drivereket, alaplap, vga, hálókari, hangkártya egyebek. De igazából W11-ben nincs semmi olyan ami miatt nekem érdemes lenne rá átváltani, sőt át kellene szokni az új dizájnra.
A tömeget a PR részleg ledarálja, lásd telefonok, évente új típus, régen a motoroknál is így volt hogy szinte minden évben új verzió, a Honda például 3 évente cseréli le az autóit. De vedd a divatot a ruháknál, az embereket mint a birkák megvezetik, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!