Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik az a Mozilla Firefox...

Melyik az a Mozilla Firefox kiegészítő program amivel a félbeszakadt letöltéseket újból el lehet indítani?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 02:36
 1/1 anonim ***** válasza:

DownThemAll

[link]

2011. júl. 24. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Firefox letöltés gátló kiegészítő van?

Olyan kiegészítőt keresek firefox-hoz , hogy ha valamit le akarnák tölteni kodót kérne , amit persze én adok meg ... MINDEN FÁJLNÁL sűrgősen kellene ! Köszönöm!

Nincs vírusom, sem kiegészítő és mindig befagy 5 percenként fél percre a Firefox. Mitől?

Olyan probléma lépett fel a firefox-ban, hogy kb 3-4 percenként olyan 1 percekre lefagy. Ilyenkor ha rányomok a képernyőre vagy akármire ff-on belül, akkor befehéredik a képernyő. Nagyon idegesítő ez, főleg, hogy 3-4 percenként megtörténik. Nem telepítettem, semmi új...

Melyik az a Firefox kiegészítő, ami lefordítja a weboldalakat?

Újra kellett telepíteni a gépemet, a régin megvolt, de fogalmam sincs mi volt a neve, és honnan szedtem. Igaz a Chrome-ban már ott van, de a róka sokkal gyorsabb.

A Mozilla Firefox-ban miért húzza alá a magyar helyesírás ellenőrző kiegészítő a magyar szavakat?

Letöltöttem a Mozilla Firefox legújabb magyar verzióját. Telepítettem a magyar helyesírás ellenőrző szótárat. Újraindítottam a Firefox-ot. De aláhúzza a magyar szavakat. Mindegyiket. Miért? XP-m van, lehet a gépen kell beállítani valamit?

Firefox 3.6 -al nem kompatibilis az IE TAB kiegészítő, van más ilyen kiegészítő?

3.5 ös firefoxom volt és volt egy IE TAb kiegészítő amivel IE motorral lehetett oldalakat megnyitni, frissítettem 3.6 ra és Ez a kiegészítő nem kompatibilis vele. A mozzilla add-ons oldalon azt írja pedig hogy 3.0 tól 3.6 a ig. Van más ilyen kiegészítő? vagy...

Firefox kiegészítő: Tab Sidebar: miért nem látom?

Ezt tettem hozzá a Firefoxhoz: Viszont nem jön elő a sidebar, hiába állítgatok át mindent, elolvastam a Súgót is, de semmi. Tudna valaki segíteni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!