Melyik az a Mozilla Firefox kiegészítő program amivel a félbeszakadt letöltéseket újból el lehet indítani?
Kapcsolódó kérdések:
Olyan kiegészítőt keresek firefox-hoz , hogy ha valamit le akarnák tölteni kodót kérne , amit persze én adok meg ... MINDEN FÁJLNÁL sűrgősen kellene ! Köszönöm!
Olyan probléma lépett fel a firefox-ban, hogy kb 3-4 percenként olyan 1 percekre lefagy. Ilyenkor ha rányomok a képernyőre vagy akármire ff-on belül, akkor befehéredik a képernyő. Nagyon idegesítő ez, főleg, hogy 3-4 percenként megtörténik. Nem telepítettem, semmi új...
Újra kellett telepíteni a gépemet, a régin megvolt, de fogalmam sincs mi volt a neve, és honnan szedtem. Igaz a Chrome-ban már ott van, de a róka sokkal gyorsabb.
Letöltöttem a Mozilla Firefox legújabb magyar verzióját. Telepítettem a magyar helyesírás ellenőrző szótárat. Újraindítottam a Firefox-ot. De aláhúzza a magyar szavakat. Mindegyiket. Miért? XP-m van, lehet a gépen kell beállítani valamit?
3.5 ös firefoxom volt és volt egy IE TAb kiegészítő amivel IE motorral lehetett oldalakat megnyitni, frissítettem 3.6 ra és Ez a kiegészítő nem kompatibilis vele. A mozzilla add-ons oldalon azt írja pedig hogy 3.0 tól 3.6 a ig. Van más ilyen kiegészítő? vagy...
Ezt tettem hozzá a Firefoxhoz: Viszont nem jön elő a sidebar, hiába állítgatok át mindent, elolvastam a Súgót is, de semmi. Tudna valaki segíteni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!