Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik lejátszó a legjobb sok...

Melyik lejátszó a legjobb sok zeneszám kategorizálására, kezelésére?

Figyelt kérdés
Van kb. 44 GB fájlom, jók, rosszak, ahogy csomagban le tudtam tölteni őket. Ezekből szeretnék átlátható csoportosításokat készíteni.
2011. nov. 17. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán az iTunes.
2011. nov. 17. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Milyen kottakészítő/lejátszó programokat ismertek?

Egy olyan programot keresek, amivel lehet zenei kottákat szerkeszteni/készíteni, illetve olyat, ami egy adott kottát le is tud játszani. Még jobb, ha a program mind a kettőt tudja. Tudtok ilyet? Gyorsan kéne. Köszi!

A JetAudio nevű audio lejátszó és a GIMP képszerkesztő ha egyszerre fut a laptopon, összeakad a rendszer, mi lehet a probléma?

Ha JetAudión hallgatok zenét, miközben GIMP-en szerkesztem a képet, vagy eltűnik a zene, vagy a GIMP nem hajlandó új fájlokat megnyitni, esetenként kifagyott az egyik, másik, mindkettő. De ha csak egyszerre az egyik fut, akkor tökéletesen működik mindkettő. Windows 7...

Zeneszám hangosítása?

Egy adott dalt pl mp3-t, hogyan lehet hangosabbá tenni, ha mondjuk a felvétel aránylag halk _ eredetileg is -.Mármint szerkesztésre és később jobb eredményre gondolok?

Ismertek egérmozdulat felvevő/lejátszó programot? (bőv. )

Olyan programot keresnék,amivel fel lehet venni az egér mozdulatait s majd később lejátszva azt,megismétlődik az áltlad elvégzett feladat.Már volt egy programom,amire véletlen találtam rá s azóta meg nem találom sehol sem :S farmeramához kellene.felvenném vele,ahogy...

Mi az a DVD rip?

Ha ilyen formátumban töltöm le a filmet, meg tudom nézni a gépen, amin semmi extra nincs, csak DVD lejátszó?

Milyen lejátszó program kell a torrenthez?

Letöltöttem a Sims 2 játékot csak nemtudom milyen program kell ahoz hogy le is játssza..:/:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!