Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Akinek mac mini pro-ja van...

Akinek mac mini pro-ja van (600 ezer ft), megerte/megeri?

Figyelt kérdés
ápr. 25. 21:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg soha eletembe nem koltottem szamitogepre ennyi penzt. Max ilyen 200-at, de szeretnek vegre egy komoly gepet.
ápr. 25. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
A hátlapon lévő alma logót akarod megfizetni és másoknak mutogatni, vagy olyan célgépnek szánod amire a képességeit kihasználod? Mert csak netezős gépnek az veszi, aki zsebből előhúz 600k-t, és nem fáj neki.
ápr. 25. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom mutogatni mivel asztali gep :)
ápr. 25. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor maradt a kérdés, hogy van-e célterület amin hasznosítani szeretnéd. Pl. videót vágsz és renderelsz, zenei producer vagy, 3D modellezel, fotóstúdiót menedzselsz vagy bármi, aminek a szoftvereit hatékonyan tudod használni a rendszerén és potenciálisan ebből élsz meg, így visszatermeli a befektetést. Amennyiben a válasz nem, akkor játékra eleve nem veszel Mac-et, böngészni és irodai munkára harmad-negyedennyiért veszel évekre kiszolgáló PC-t. Nem tilos Mac-et venni, csak erősen pénzkidobás, ha semmi olyan funkcióját nem használod ki, amit az ára fedezne.
ápr. 25. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Programozasra hasznalnam.
ápr. 25. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
És Apple platformra szeretnél fejleszteni? Mert arra kb kötelezö. Ha nem, akkor pénzkidobás.
ápr. 26. 13:09
 7/7 Paczalos István ***** válasza:
Nem tudom, én maradok a Fedora-nál, az szépen elfut egy 250 ezres gépen is, és mindegy neki hogy Rust, Python, esetleg C-ban írok. Egyedül a fordítás, ami döcögős, bár a Rust esetén egy atomerőművel is döcögős
ma 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Önkéntes tartalékos katonaság tapasztalatok?

Valaki kipróbálta, és úgy gondolja, hogy megéri/megérte?

Megéri/megérte ez ennyi pénzért?

Szeretem az ásványékszereket, a westendben sétálva pedig megláttam egy standost, aki ásványokat árult. Napkőből szerettem volna régóta valamit, de amikor meghallottam/láttam az árakat, lehidaltam... 30 ezres gyűrűk, 28 ezres ( igaz, nagy szemekből álló, de akkor...

Hogy érzitek megéri/megérte diplomát szerezni?

Én otthagytam az egyetemet, mert rájöttem nem érdekel az a szak, amit elkezdtem. Utána elmentem dolgozni, próbáltam egyéb képességeimet fejleszteni, a munkaerőpiac által kínált lehetőségekkel élni. Az évek alatt összejött kb 5+ év munkatapasztalatom, eközben sokszor...

Megérte/megéri megvenni a The Quarry című gamet?(kérlek spoiler mentesen)

Már megvettem. De még nem volt időm belenézni. És azoktól kérdezném akik végig vitték vagy csak belenéztek. A tapasztalataitok alapján van olyan jó mint az Until dawn?

Megéri / megérte az oltás?

Megéri / vagy már megérte az oltást beadatni, közszférások? Azok véleményére vagyok kíváncsi aki ténylegesen benne dolgozik és a kötelezés után kérte az oltást! Kb. 200 ezer forintos fizetésért megéri...? Lehet van akinek több, sőt, nyilván szinte mindenkinek több,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!