10 lépéses koreai arcápolási rutin segítség?
A dm-ben találtam egy terméket a Revox Just Salicylis Acid-et (BHA), viszont nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik kategóriába tartozik. A megnevezés szerint kémiai hámlasztó szérum. A koreai arcápolási rutinnál akkor hova lehetne sorolni? (arctisztítás, hámlasztó, toner, emulzió, szérum, maszk, szemkrém, hidratáló, fényvédő).
Tehát hámlasztóként vagy a szérumként kéne használni?

válasza:

válasza:nem tudom, miért emelted ki a kérdést, hiszen az első két válaszoló mindent elmondott.
Ez egy BHA hámlasztó, érdemes arctisztítás utáni első lépésként, de teljesen száraz bőrre kenni, mint minden hámlasztót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Hallottam, hogy a koreaiak sokkal inkább a természetes sminkre, megjelenésre fókuszálnak illetve sokkal összetettebb az arcápolasi rutinjuk, mint pl az amerikai sminkyoutubereknek. Tudnátok néhányat mondani, akik szerintetek nagyon jók?
Szeretnék koreai arcmaszkot,BB vagy CC krémet rendelni, de nem tudom merjek-e. 4000Ft felett vannak.
Teljesen kezdő vagyok és szeretném kipróbálni. Kissé mitesszeres az orrom és állam, de azon kívül normál bőrtípusom van. Nektek mik azok amik beváltak? Illetve van olyan drogéria/bolt, ahol ilyen kozmetikumokat be lehet szerezni és nem csak megrendelni?
Sziasztok. Azt hallottam nagyon jók ezek a termékek, megfizethetőek és sok bennük a hatóanyag. Ebayrol is lehet rendelni megbízható eladótól, de azt már. Rég óta nem használom így AliExpressrol gondoltam. Onnan is lehet?
Ki szeretném próbálni, mert elég mitesszeres a bőröm, emellé meg nagyon érzékeny is. Nektek bevált? Ha igen, milyen krémeket ajánlotok erre a bőrtípusra?
Olyanokat, amik enyhén zsíros bőrre nektek is beváltak? Termékek márkák is teljesen jók lesznek, csak szeretnék valamiből kiindulni, mert annyi minden közül tudok választani, hogy nem tudom mit lenne érdemes.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!