Jó sarokpuhító krém?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani valami jó sarokpuhító krémet?
A Scholl-t sajnos nem engedhetem meg magamnak, szóval annál olcsóbb kéne.
2011. máj. 22. 19:54
1/6 anonim 

válasza:

Esetleg a krémes nejlonzacsi. Az tényleg nem drága és hatásos.
3/6 A kérdező kommentje:
A scholl legutóbb 1400-1600 körül volt a Rossmanban, de azt hiszem le volt árazva. Általában 2000 Ft a 60ml-s kiszerelés mindenhol (van kisebb is, de akkor már jobban megéri a 60-as)
2011. máj. 22. 20:47
4/6 anonim 

válasza:

Igaz, nekem nem durva,de én úgy szoktam,hogy (néha lábpuhítósós vízbe áztatom a lábam), de a bevett dolog: kiáztatom a lábam fürdés közben, habkővel és lábradírral jól átdörzsölöm (amikor rajta van a lábradír, arra megyek habkővel), utána pedig sima Avonos krémmel átkenem.
Az is nagyon jó, ha befeded valamivel.
5/6 anonim 

válasza:

Dm-es Babylove babatestápoló tewj nagyon száraz bőrre. 500 ft.
6/6 anonim 

válasza:

menjél a dm-be és vegyél Balea Fuss szarvasfaggyú krémet. Nagyon tudom ajánlani. Este kend be vele jó vastagon. Valaki ajánlotta - beválik - húzzál rá kettő nylon zacsit és abba dunsztolódik. Amúgy nem drága ez a krém és hidd el hogy bátran tudom ajánlani, nekem is a pedikűrösöm mondta. Mikor érzem, hogy reszel a sarkam bekenem vele és teljesen eltüntei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!