Szerintetek fog elsőre menni?
A kötözgetős módszer
A legegyszerűbb eljárás a kötözgetős módszer. Ehhez három régi, tiszta zoknira lesz szükséged. Fésüld ki a hajad, majd spricceld le vízzel, hogy nedves legyen. A fejed tetején válassz le egy vastag tincset, és a hajvégektől indulva kezdd el feltekerni a hajat a zoknira.
Amikor már majdnem a hajtőhöz érsz, fogd a zokni két végét, és kösd össze, hogy rögzüljön. A maradék alsó hajat oszd el két részre, és szintén tekerd fel őket a zoknira, először az egyiket, utána a másikat. A fül alatt állj meg, onnan ne csavard tovább, hanem kösd össze a zokni végeit.
Hagyd így a hajad egy éjszakára, és amikor reggel óvatosan kibontod, gyönyörű loknijaid lesznek. Érdemes átcsavargatni őket az ujjaddal a még szebb csigákért, és hajlakkal is rögzítheted a frizurát.
nem kell zokni:)
én régebben hajgumival csináltam,nem nagy dolog,csak arra vigyázz hogyha túl közel vannak egymáshoz akkor inkább egyenes lesz az eredmény (legalábbis nekem az lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!