Szerintetek hallgassak a barátomra, legyen fekete a hajam? (kép lent)
Figyelt kérdés
Azt mondta, nagyon egzotikusak számára a fekete hajú lányok, szeretnék neki tetszeni, de már nagyon megszoktam a vöröset.
Ilyen most:
Ha befestem, befogja egyszerre?
Köszi a választ :)
2014. máj. 5. 22:22
11/35 anonim válasza:
Én nem a hajszínemet cserélném le a helyedben, hanem a barátomat. Ha igazán szeretne, így lennél neki tökéletes, eszébe se jutna ez a fekete-haj fétis :S
12/35 anonim válasza:
szerintem jól állna a fekete haj is neked,de ezzel sokkal különlegesebb vagy.másrészt a festett fekete hajnak mindig van egy kis műhatása,szerintem csak a természetes az igazán szép,szóval maradj ennél:)
13/35 anonim válasza:
Nem értem, ha nem tetszel neki, akkor mi a fenének jött össze veled? Ha nem téged akar, akkor miért van melletted? Te meg miért akarsz még a hülyeségeibe is belemenni?
14/35 anonim válasza:
Nekem így is tetszel. Szerintem jobban járnál, ha nem a hajszíned cserélnéd le, hanem a barátod (mondjuk rám).
15/35 A kérdező kommentje:
Szeret Ő, csak feketén úgy érzem "jobban" szeretne... bár lehet, hogy az én önbizalmam nincs a helyén, és rá vetítem ki. Mindegy, még alszok rá egyet, hogy mi legyen ezzel a haj-bajjal.
#14es, majd észben tartalak ;)
2014. máj. 6. 00:12
16/35 anonim válasza:
Az ilyeneknek miért van szép barátnőjük? Én megbecsülnélek a helyében, az is biztos. Hány éves vagy, barátod mennyi?
17/35 A kérdező kommentje:
Én 19, Ő 27.
2014. máj. 6. 00:18
18/35 anonim válasza:
Én már rég kirúgtam volna a pasit! Nehogymár! Egyébként szép a hajad. :) 17/l
19/35 anonim válasza:
Akkor én most egyedül leszek a véleményemmel: nekem nem tetszik ez a vörös szín. Hirtelen az öregasszonyok jutottak eszembe, ők festik ilyenre a hajukat. Szerintem jól állna egy sötétebb szín, egyébként is sötét a bőröd.
20/35 anonim válasza:
Ez a vörös az eredeti hajszíned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!