Melyik fájdalmasabb?
Figyelt kérdés
a gyantáztatás vagy géppel szőrtelenités?2014. máj. 8. 15:28
1/9 anonim válasza:
géppel gyakrabban kell, szóval ez veszített:D
2/9 A kérdező kommentje:
most próbáltam ki, de épp kicsi részt tudtam,mert annyira fáj. s nem tudom mennyire fájhat a gyanta, kínozzam most el magam vagy menjek gyantáztatni...
2014. máj. 8. 15:31
3/9 anonim válasza:
Ugyanolyan fájdalmas, csak a géppel tovább tart leszedni, így tovább érzed. Gyantával meg egy-egy pillanat.
Viszont egy idő után már nem fog fájni.
Én amikor először csináltam, nem értettem, hogy mások hogyan tudják használni, hiszen annyira fáj. Aztán most már nem is érzem egyáltalán.
4/9 A kérdező kommentje:
hát én úgyérzem elmegyek gyantáztatni,mert nem bírom csinálni. vastagak a szőrszálak,mindig borotváltam-talán azért..s még a víz is lefolyt rólam úgy fájt...
2014. máj. 8. 15:41
5/9 anonim válasza:
Egyébként miért a fogamzásgátlás kategóriába írtad ki a kérdést? Annyira szőrös, vagy mi?:D
6/9 Költőnő? válasza:
Epillátort is meg lehet szokni sztem plusz elvileg olcsóbb is, hisz nem kell újra meg újra kozmetikust fizetni.
Nekem a gyantázástól rendszeresen olyan véraláfutásos volt a lábam, mint akit összevertek so én az epillátorra adom le a voksom.
7/9 A kérdező kommentje:
nem figyeltem oda. amúgy a lábamról szedném a szőrt.
2014. máj. 8. 15:46
8/9 anonim válasza:
Menj el gyantáztatni, utána pedig ne várd meg, amíg az összes szál kinő, hanem hetente szedd le. Így nem fog annyira fájni, és nem kell egyszerre sokat. Aztán meg megszokod majd.
9/9 anonim válasza:
Én a gyantára szavazok, mert rövidebb ideig fáj. Volt epilátorom, megszoktam idővel, de akkor is utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!