Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kérdésem valós.2 hónapja...

A kérdésem valós.2 hónapja nem tudtam hajat mosni. Eü okok miatt. Miért?

Figyelt kérdés

Nem a miért a lényeg, hanem a tapasztalatom. Száraz a hajam eredetileg is, amit régebben hetente 2x mostam. Hosszú, hullámos hajam van. Egy hét után volt a leggázabb, de azóta tök normális. NEM zsíros, NEM áll össze, szálanként van a frufrumnál is. Szóval teljesen vállalható, ha nem tudnám az előzményeket. Holnap fogom megmosni, de egy kicsit izgulok, hogy ha visszaállok a heti 2-re, mi lesz :) 2 hónapja semmit nem tettem a hajammal, csak a legvégét kentem be hajvégápolóval, és tudom, nem hihető, de nem látszik rajta, hogy ápolatlan lenne.

Nem az vagyok, aki rendszeresen beír, hogy ne mossunk hajat, nekem ez kényszer volt.

2014. máj. 13. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Öntisztulásnak hívják. Bizonyos idő után ez van. Viszont te szerencsésebb vagy a száraz hajaddal. Egy hamar zsírosodó hajnál azért ez a folyamat nem lenne ilyen tökéletes. A hajmosás egyébként csak részben szükséges a zsírosodás miatt. A másik dolog, ami miatt szükséges, az a rengeteg szennyeződés, ami a hajba/hajra kerül a mindennapok során (főleg egy nagyvárosban élő embernél).
2014. máj. 13. 22:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát én nagyvárosban élek, konkrétan Bp. közepe :)
2014. máj. 13. 23:34
 3/3 anonim ***** válasza:

haha:

"Nem az vagyok, aki rendszeresen beír, hogy ne mossunk hajat, nekem ez kényszer volt."

-őt már én is nagyon unom xD

2014. máj. 14. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!