Milyen színű festék fogná be a hajamat?
Figyelt kérdés
Lassan a 5 hónapja nem volt festve, előtte sötétbarnára. Heti 2-3 alkalommal mosok hajat.
Befogná valami világosabb barna már vagy nem? (ha igen, akkor melyik árnyalat?)
Köszi előre is :) 18L
2014. máj. 13. 22:59
1/4 anonim válasza:
Festék nem világosít festéket. Ha sötétebb a hajad mint amilyenre festeni akarod akkor előbb le kell szívatni a színt.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt értem, de így, hogy lassan fél év eltelt, nem fogná be a világosabb? Nem kopott még ki a régi szín? (csak láttam már erre példát, azért kérdezem)
2014. máj. 14. 10:34
3/4 Imola Ágnes válasza:
EZ engem is érdekelne. nekem is sötétbarna hajam volt és sötétbarnára volt festve (a vörös árnyalat,amita akartam nem látszott). Kérdező, ha találtál rá megoldást, elmondanád?
4/4 anonim válasza:
Hajfestékkel volt festve a hajad? Mert az nem kopik ki, így nem fogja be másik festék. Használj hajradírt vagy c-vitaminos pakolásokat, hátha az kiszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!