Arcbőr tisztítása, mitesszerek eltávolítása: hogyan lenne jó csinálni, ha mellőzni szeretném a forró gőzös inhalálást? Hogyan lehetne tágítani a pórusokat, puhítani a bőrt máshogy?

válasza:Köszi, hogy írtál. Te próbáltad már a BHA-t esetleg és ha igen, bevált?
A retinolról tudsz valamit? Állítólag az is jó ilyesmire, nem?

válasza:a retinol inkább pattikra jó, de nagyon erős cucc, nehéz eltalálni azt a mennyiséget, ami nem túl kevés és nem túl sok ahhoz, hogy hasson.
a bha-t én is tudom ajánlani, a legjobb dolog mitesszerek ellen.

válasza:Köszi mindenkinek az eddigieket!!!
Az van az arcbőrömmel, hogy nem súlyos a helyzet, azt hiszem, bár ez nyilván viszonyítás kérdése.
Azért kérdeztem a retinolt, mert az van itthon, csak még ki sem mertem bontani, használni... Amiket olvastam, kecsegtető is, de kicsit ijesztő.
Írjatok még, jöhet minden tapasztalat!
Addig is jobban utánanézek a BHA-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Körülbelül 1 éve rengeteg fehér mitesszer jelent meg a homlokomon és az államon, illetve az orromnál. Távolról annyira nem látszik, de ha közelebbről megnézzük, tele van vele a homlokom (az állam nem is olyan durván, ott mindig csak a szám alatt jobb és bal oldalt...
Mennyi idő, amíg ezek elmúlnak, vagy legalább halványodnak?
A kis fekete pontokra (=mitesszerekre gondolok) nem a pattanásokra: Valami házi praktika, ami működik nálatok?
Nem annyira látható, de az orromon és az államon jellennek meg. Nektek mi vált be? A tonik stb. márkáját is írjátok le.Árat is írjatok létszi. Köszönöm.
Mi a kezelés neve? Vagy ezt hogy szoktátok kérni? Miből áll ez? Mennyi idő, és mennyibe kerül kb?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!