Zavar, hogy nagy melleim vannak. Van valami ötleteket hogy kisebbek legyenek a melleim, valami torna stb?
Nem tudom, hogy a nagy mellek mellé az átlagost meghaladó testsúly is társul, vagy csak szimplán nagyok?
Amennyiben az előző verzió az igaz, egy szimpla fogyókúra is csökkenti a mell méretét, hiszen az többnyire csak zsírszövetből van.
Egyébként ha megnézed a body-builder nőket (már amelyik nem pótolta szilikonnal) férfiasan kis mellel rendelkeznek, s inkább mellizom a jellemző. Ez alapján gondolom, hogy mellizom növelő gyakorlatok szintén ilyen hatást érnek el, sőt még talán a formálya is jó irányba változik.
Tehát első sorban a testzsír csökkentés a megoldás. Amennyiben ez nem járható út a testalkatod, súlyod miatt, marad a sebészeti beavatkozás.
hát már énis gondolkodtam a fogyáson, és kellis sztem.170 cm vagy és 72kg.de eddig nem nagyon jöttek be a fogyókúrák.
köszi a választ:)
Ne az ugrókötéllel kezdjél, mert ha túlsúlyod van, az tönkreteszi az ízületeidet.
Úszás, kocogás, vízitorna, mellizomgyakorlatok, konditerem.
Ha lefogysz, kisebbek is lesznek (onnan megy le először) - a mellizomgyakorlatra pedig feszesebbek (különben eléggé megereszkedik a fogyás közben).
Egy képet is feltehetnél, hogy szerinted mi az a 'nagy'...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!