Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zavar, hogy nagy melleim...

Zavar, hogy nagy melleim vannak. Van valami ötleteket hogy kisebbek legyenek a melleim, valami torna stb?

Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 18:49
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Nem tudom, hogy a nagy mellek mellé az átlagost meghaladó testsúly is társul, vagy csak szimplán nagyok?

Amennyiben az előző verzió az igaz, egy szimpla fogyókúra is csökkenti a mell méretét, hiszen az többnyire csak zsírszövetből van.

Egyébként ha megnézed a body-builder nőket (már amelyik nem pótolta szilikonnal) férfiasan kis mellel rendelkeznek, s inkább mellizom a jellemző. Ez alapján gondolom, hogy mellizom növelő gyakorlatok szintén ilyen hatást érnek el, sőt még talán a formálya is jó irányba változik.

Tehát első sorban a testzsír csökkentés a megoldás. Amennyiben ez nem járható út a testalkatod, súlyod miatt, marad a sebészeti beavatkozás.

2008. dec. 26. 18:53
 2/12 A kérdező kommentje:

hát már énis gondolkodtam a fogyáson, és kellis sztem.170 cm vagy és 72kg.de eddig nem nagyon jöttek be a fogyókúrák.

köszi a választ:)

2008. dec. 26. 18:56
 3/12 A kérdező kommentje:
ja és amúgy az ugrókötelezés használ??
2008. dec. 26. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
mellizom torna talán ez segít naponta: Pl még mielőtt lefekszel próbáld megmozdítani az egyik (mellizmoddal) kb 10x majd a másikkal majd 1x mind2vel :) hátha segít
2008. dec. 26. 19:02
 5/12 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy igen.Nővérem is azt csinálta 2hét alatt 3kg-t adott le.
2008. dec. 26. 19:02
 6/12 anonim válasza:
Szerintem nem kell fogynod, illetve nem igazán. Az ugrókötelezés fogyaszt. Szerintem békélj meg a melleiddel, csinálj rendszeresen olyan gyakorlatot, amik a mellizmokat erősítik (kis súlyokkal).
2008. dec. 26. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne az ugrókötéllel kezdjél, mert ha túlsúlyod van, az tönkreteszi az ízületeidet.

Úszás, kocogás, vízitorna, mellizomgyakorlatok, konditerem.

Ha lefogysz, kisebbek is lesznek (onnan megy le először) - a mellizomgyakorlatra pedig feszesebbek (különben eléggé megereszkedik a fogyás közben).

Egy képet is feltehetnél, hogy szerinted mi az a 'nagy'...

2008. dec. 26. 21:07
 8/12 A kérdező kommentje:
hát nem az a NAGYON nagy fajta eddig és remélem nemis lesz az..csak teltebbnek látszom mert nagy és nagyon zavar
2008. dec. 26. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom... sokan vannak, akik rajonganak az ilyen típusért. Kis vagy közepes mellű nő rengeteg van - igazán szép és nagy mellű meg igen kevés.
2008. dec. 26. 22:20
 10/12 anonim válasza:
Ha fogyókúrázni szeretnél akkor elsősorban a szénhidrátokról kell lemondani így pl kenyér...egy-két hónap kenyér nélkül zabpelyhen, tejen, sajton (viszonylag kevés, lehetőleg zsírszegény) lisztmentes kajákon, száraz húsokon, főtt húsokon, krémleveseken, gyümölcsökön, zöldségeken...kibírod :) Meglátod minimális edzés mellett az étrend tulajdonképpeni drasztikusnak nem mondható megváltoztatásával hamar elérheted a célod, főleg egy kis testmozgással, de ne ugrókötelezz az tényleg tönkreteszi az izületeket ha túlsúlyos vagy. Esetleg a futást tudnám javasolni, vagy a futó/taposó gépet. Sok sikert! :)
2008. dec. 27. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!