Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valaki aki a Metropolitán...

Van valaki aki a Metropolitán egyetemre járt, és a jegyzeteit ideadná, textilismeret stb.. Én a divattervezésre szakosodnék. Most középiskolás vagyok, de nagyon érdekel. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

ma 20:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lesz valaki divattervező?

Tanultam modelltervezést, varrást, elég jól rajzolok és van néhány kollekcióm még sulis évekből. Az érdekelne, hogy konkrétan hogyan lehet elindulni egy ilyen pályán? Kit, mit kell keresni hozzá? Gondolom nem hullanak csak úgy az ember ölébe a megbízások még reklámozással sem.

A divattervezés több szakirányba terjed ki?

Sziasztok! Ismerősöm ismerőse ebben az iskolában végzett: Divattervező szakon, mire végzett lakberendező lett. Tapasztalatokra vagyok kiváncsi vagy arra, hogy ezt így lehet-e...Van-e valaki aki oda járt. Ha a szakma divattervezés, hogyhogy lehet bútorokat is tervezni és lakberendezni?

Divattervező szeretnék lenni, mi kell még ahoz hogy megvalósítsam és milyen iskola lenne a legjobb?

Már kiskorom óta divattervező szeretnék lenni. Most 13 éves vagyok jővőre megyek 7.-be vagyis kb. még van 1,5 évem eldönteni hogy melyik gimibe menjek a szüleim nem szeretnék hogy divattervezést tanuljak középiskolában mert hogy ha esetleg meggondolnám magam akkor...

Van valami divattervezéssel kapcsolatos szakközépiskola Hajdú-Bihar megyében?

12 éves vagyok és nagy álmom hogy divattervező legyek.Nagyon szeretek rajzolni,és a rajztanárom szerint jól is csinálom. Nagyon szépen kérlek titeket hogy Ne írjátok hogy nőjjek fel,stb. A választ előre is köszönöm!!:)

Mi a véleményetek a divattervezésről? Szerintetek komoly szakma? Ki mit gondol?

Úgy látom, hogy sokan nem tudják mit csinál egy divattervező, nem értik a munkájukat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!