Ez a csaj kövér, vagy csak duci? én pont ilyen vagyok és mindenki azt monja, hogy nagyon kövér vagyok
2011. ápr. 7. 12:26
11/29 anonim válasza:
nem kövér. kicsit husi,és? nem lehet mindenki csontos:)
12/29 anonim válasza:
"nem kövér. kicsit husi,és? nem lehet mindenki csontos:)"
Én inkább úgy mondanám, nem lehet mindenki csinos...
13/29 anonim válasza:
Nos a tükörben lévő sokkal jobban néz ki mint a tükör előtti...
Maradjunk ennyiben.
14/29 anonim válasza:
"Nos a tükörben lévő sokkal jobban néz ki mint a tükör előtti...
Maradjunk ennyiben."
Valóban. Viszont egy egészséges súlyú sokkal jobban néz ki mint a tükörben lévő... Maradjunk ennyiben.
15/29 anonim válasza:
Én erre még a duci kifejezést használnám.
16/29 anonim válasza:
Szerintem kicsit formátlan, nem kövér. És emiatt van túlsúlyos hatása. Sport sokat segít, még éhezni sem kell.
17/29 A kérdező kommentje:
a hasam pont olyan,de a combom vékonyabb :( hát szerintem duci...vagy nem tudom :D
2011. ápr. 7. 15:11
18/29 hot_kiss válasza:
Nemkövér, inkább csak duci, de szeritnem még elfogadható ezsi. Mindenesetre ha tudsz, akkor mozogj egy kicsit(:
19/29 anonim válasza:
szerintem meg normális. nagyon egészséges lehet csontváznak lenni, mint a mai lányok többsége... f/18
20/29 A kérdező kommentje:
utolsó:jajj de jó!végre egy normális fiu! :D
2011. ápr. 7. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!