Ez a csaj kövér, vagy csak duci? én pont ilyen vagyok és mindenki azt monja, hogy nagyon kövér vagyok
2011. ápr. 7. 12:26
21/29 anonim válasza:
jóféle. de az a fej valami szörnyű :D
19/F
22/29 anonim válasza:
Kövérnék nem nevezném, viszont nekem nem tetszik, pedig nekem a nála teltebbek is bejönnek. Formátlannak találom. Lehetne hagsúlyosabb a derék-csípő átmenet. A lába sem tetszik, nem az a baj, hogy vastag a combja, hanem formátlan.
23/29 anonim válasza:
Ez a töltött galamb. Nekem bejön.
24/29 anonim válasza:
hol lenne már ez a csaj duci? számomra fontos a külső és a test, én is sportolok -csak a miheztartás végett írom-, de egy ilyen csajt nem rúgnék ki az ágyamból ha tetszik az arca! egy kicsit lehetne feszesebb, de simán jól néz ki az a csaj!
25/29 anonim válasza:
Nekem is ilyen alkatom van, mondjuk rajta vagyok a fogyáson. Tudom, hogy vékony sose leszek, csak egy kicsit szeretnék kisebb lenni.
26/29 anonim válasza:
Pont ilyen csajt szeretnék! Hol laksz? :)
27/29 anonim válasza:
Teljesen normális, átlagos alakja van, a hasa lapos, a derekán sincs felesleg. A combja egyedül, ami vastagabb a többihez képest, és tényleg nem túl formás a lába, de attól még nem kell fogalomzavaros hülyének tettetnie magát egy-két felhasználónak (amennyiben nem tettetésről van szó, hanem valóban ennyire csőlátásúak egyesek, akkor én kérek elnézést), még csak ducinak sem nevezhető.
28/29 anonim válasza:
szerintem nagyon szexi. :) Imádom az ilyen lányokat. :)
25/F
29/29 anonim válasza:
Nem duci nem kövér.
inkább nőies idomok, de a kövér és duci szo nem erre a lányra vall...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!