Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 170 cm feletti lányok, zavar...

170 cm feletti lányok, zavar titeket a magasságotok?

Figyelt kérdés
Igennel vagy nemmel válaszoljatok.
2011. ápr. 14. 19:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
nem, én szeretnék még nőni (172cm vagyok)
2011. ápr. 14. 19:51
 2/23 anonim ***** válasza:
Nem, bár "csak" olyan 169 max. 170 centi vagyok.
2011. ápr. 14. 19:52
 3/23 anonim ***** válasza:
engem nagyon zavar,azért mert a környezetemben nálam nem sokkal magasabb pasik vannak :-( ők kb.180-187 én 171-2cm
2011. ápr. 14. 20:12
 4/23 A kérdező kommentje:
Én is 171-172 körül vagyok. Talán nem zavarna ha nem mindig azt hallanám, hogy magas vagyok és hogy picinek lenni de jó.
2011. ápr. 14. 20:17
 5/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb lenne alacsonynak lenni, több pasi közül választhatnál, meg úgy vettem észre, hogy egy csinos alacsony lányt hamarabb választanak(élesebb a derék-csípő vonaluk) mint egy nagyon magas szintén csinos csajt. A magasság mellett a hosszú comb és a modellkarrier szól. Bár szerintem nem vagy magas inkább normál magasságúnak mondanálak. Örülj neki, én 180 centi vagyok!
2011. ápr. 14. 20:39
 6/23 anonim ***** válasza:
régen nagyon nem szerettem.. ma viszont imádom h magas vagyok!
2011. ápr. 14. 20:41
 7/23 anonim ***** válasza:
igen:) bár az igaz hogy a környezetemben nem sok a magas pasi de alacsony sem szeretnék lenni akkor már inkább magas:D 174cm
2011. ápr. 14. 20:43
 8/23 anonim ***** válasza:
56%
Nem, dehogy:D!
2011. ápr. 14. 21:23
 9/23 anonim ***** válasza:

Nem zavar,173cm vagyok.

15/L

2011. ápr. 14. 22:02
 10/23 anonim ***** válasza:
56%
a vőlegényem 2m magas, én 175. ha alacsonyabb lennék, sztem simán meglincselnének a magas csajok, h lenyúlom előlük a jó hapsikat :D de mivel nem vagyok törpe, így illünk egymáshoz :D
2011. ápr. 14. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek baj, ha egy lány túl alacsony?

Fiúk, titeket zavar, ha egy lány nagyon alacsony (ha egyébként szép az arca és jó az alakja)?

Annyira zavar, hogy rövid és vastag a lábam. Hogyan rejtsem el, vagy hogyan "csalhatom" jobbra?

Irtó ocsmány lábaim vannak. Anyám szerint csinosak, de én gyűlölöm őket! Nyáron utálok rövid szoknyákban és gatyákban mászkálni, egyszerűen szégyellem őket. Na meg a barátnőm lábai! Gyönyörűek! Hosszúak, vékonyak, én meg behányok az enyémektől :S Mégis miket viseljek?...

Fiúk, férfiak, zavar titeket, ha egy lány nem szedi a kezéről a szőrt?

Nagyon sok ismerősöm BOROTVÁLJA, de én nem szoktam mert vékönyak és szőkék. (Meg a borotva sem a legjobb megoldás.) Gondolkodom rajta, hogy leszedjem-e epilátorral. Szükség lehet erre?

Fiúk, titeket nagyon zavar, ha egy lánynak nagy az álla o. O?

mármint nem az,hogy nagy,csak ilyen kerek vagy nem tom....és szemből nem látszik,csak így oldalról.....meg így profilból ilyen tök hülye fejem van, a szemem túl kicsi és ilyen sunyinak látszik,az orrom is oldalról ronda,a szám is ...:S és persze a nagy állam....de...

Fiúk, titeket zavar ha egy lánynak van egy kevés szőke bajsza?

Nem kell nagyon durva szőrzetre gondolni, csak néhány szőke szálra.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!