170 cm feletti lányok, zavar titeket a magasságotok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fiúk, titeket zavar, ha egy lány nagyon alacsony (ha egyébként szép az arca és jó az alakja)?
Irtó ocsmány lábaim vannak. Anyám szerint csinosak, de én gyűlölöm őket! Nyáron utálok rövid szoknyákban és gatyákban mászkálni, egyszerűen szégyellem őket. Na meg a barátnőm lábai! Gyönyörűek! Hosszúak, vékonyak, én meg behányok az enyémektől :S Mégis miket viseljek?...
Nagyon sok ismerősöm BOROTVÁLJA, de én nem szoktam mert vékönyak és szőkék. (Meg a borotva sem a legjobb megoldás.) Gondolkodom rajta, hogy leszedjem-e epilátorral. Szükség lehet erre?
mármint nem az,hogy nagy,csak ilyen kerek vagy nem tom....és szemből nem látszik,csak így oldalról.....meg így profilból ilyen tök hülye fejem van, a szemem túl kicsi és ilyen sunyinak látszik,az orrom is oldalról ronda,a szám is ...:S és persze a nagy állam....de...
Nem kell nagyon durva szőrzetre gondolni, csak néhány szőke szálra.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!