Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nehéz a műkörmös szakma?

Nehéz a műkörmös szakma?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra gondoltam ,hogy manikűrös szeretnék lenni.

De előtte tudni szeretnék néhány dolgot erről a szakmáról.

A kérdéseim a következők:

kb. mennyibe kerül a tanfolyam és milyen végzettség kell hozzá?

Mennyit lehet vele keresni és mennyire fárasztó?

Külföldön többet lehet vele keresni és ezzel a szakmával melyik országba érdemes menni?

Leginkább azok válaszát várom akik értenek is hozzá, de bárki válaszolhat :)

2011. jún. 30. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Most járok tanfolyamra. Ez volt a tájékoztató levél, amit küldtek. Pestre járok a Crystal Nails suliba, nekem nagyon tetszik, jó az oktatás, sokat segítenek. Külföldön jól lehet vele keresni, sokan vannak a csoportunkban, akik külföldről jöttek haza, amíg tart a suli, utána pedig mennek vissza, mert jó kereseti lehetőség, ráadásul a magyar körmösök híresek a szép munkáról.

Az új tandíj Pedikűrös szakma esetén: 67.500 Ft ( csak a képzés árát tartalmazza )+ vizsgadíj: 28.000 Ft

Tanulócsomag: 27.830Ft

tanuló egységcsomagon kívüli készlet ára: 6980 FtÖsszesen : 130.310 Ft

A gyakorlati órák elkezdésének a feltétele egy orvosi alkalmassági igazolás. ( 7000 Ft a díja, melyet az orvosnál kell kifizetni, akit mi is tudunk ajánlani)

Manikűr, műkörömépítő kézés tandíja: 67.500 Ft( csak a képzés árát tartalmazza )vizsgadíja: 28.000 Ft tanulócsomag ára: 33.660 Ft ( tanuló egységcsomagon kívüli készlet ára: 6980 Ft

Összesen: 136.140 Ft

Mindkét tanfolyam elvégzése esetén a tandíj 95.000 Ft, és a tanítási idő körülbelül 4 és fél hónap.

A vizsgadíjat pedig kétszer kell kifizetni külön a pedikűrös és külön a manikűr-műkörömépítő szakmára vonatkozóan.

Részletfizetés esetén az első nap 50.000 Ft-ot kell fizetni. A fennmaradó részt hónapokra lebontva a tanítási hónapok végéig kell kifizetni.

2011. jún. 30. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem tök jó lehet, és nem hiszem, hogy nehéz, meg biztos élvezhető is :) De. Manikűrösből, fodrászból, kozmetikusból is nagy a túlképzés, sokkal több manikűrös kerül ki, mint amennyire kereslet van, így jól keresni nemigen fogsz vele szerintem...
2011. jún. 30. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Anyukám 10 éve kéz és lábápoló, és műköröm készítő.

Idén végzett az egyetemmel, már nem szereti a munkáját. Azt mondta, hogy a legrosszabb az egészben a "sok hlye pcsa" akik mindig nyafognak. Szokott mesélni, milyeneket tudnak mondani.

Szokta mesélni, hogy mennyi baromságot beszélnek a vendégei... Csak akkor ajánlom, hogyha jól tűröd a nyafogásokat, a depizéseket, és a dicsekedéseket. Ezekre sajnos mindig kedvesen kell válaszolni, nem mondhatod a vendég szemébe, hogy egy hülye. :D

2011. jún. 30. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:
33%
előző válaszoló: igazad lehet, sajnos :( új kolleginát kaptunk, szőke...látom mindig műkörmöshöz jár, de iszonyat hülyécske szegényke...ez még hagyján, de még próbálja is az okosat játszani, mindig emlékeztetni akar h én azt a munkát már tegnap megcsináltam,,,pfff.....
2012. jan. 12. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok, lehet ebből a lányból modell? És a fotós jó képeket készít, vagy nem való neki ez a szakma?

Én a fotós vagyok, de barátnőm is nagyon kiváncsi a véleményetekre. Am én nem vettem részt soha semmilyen tanfolyamon, fényképzeni se tanultam soha, a barátnőm se. Ilyen szempontból is nézzétek léci a képeket.

Budapesten belül olyan műkörmös aki bejelentkezés nélkül is vállal munkát? Akár rágott körömre is?

Ha ismertek ilyet légyszi adjatok hozzá telefonszámot vagy címet.Köszi

Jó és olcsó műkörmös Békéscsabán?

tudnátok ajánlani valakit, aki szépen dolgozik, de nem túl drágán?

Miskolcon jó műkörmös?

Miskolcon keresek jó és nem drága műkörmöst, esetleg olyat aki házhoz jön?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!