Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szegeden az Árkádiában melyik...

Szegeden az Árkádiában melyik üzleteket érdemes megnézni? Akár ruháról, akár mondjuk ékszerről lenne szó. Itt a megfizethető kategóriákra lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés
A honlapon láttam, hogy sok márkaüzlete van. Nekem sajnos azokra nem igazán van pénzem. Viszont kíváncsi lennék, vannak-e olyan üzletek is, ahol jó dolgokat, jó áron találnék. Előre is köszi!
2011. okt. 10. 14:02
 1/1 A kérdező kommentje:
Ez rossz helyre ment, bocsi...
2011. okt. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Hol van -e jó és megfizethető fodrász Bp-n?

Most költöztem Budapestre és nem szeretnék vaktában kisérletezni a fodrászokkal . Köszi előre is :)

Székesfehérváron hol tudnék venni megfizethető áron normális téli kabátot?

18/F vagyok, inkább valamilyen elegáns kabát érdekelne. Milyet ajánlotok? Keret rá inkább 10k, de maximum 15k.

Szegeden az Árkádiában melyik üzleteket érdemes megnézni? Akár ruháról, akár mondjuk ékszerről lenne szó. Itt a megfizethető kategóriákra lennék kíváncsi.

A honlapon láttam, hogy sok márkaüzlete van. Nekem sajnos azokra nem igazán van pénzem. Viszont kíváncsi lennék, vannak-e olyan üzletek is, ahol jó dolgokat, jó áron találnék. Előre is köszi!

Szerintetek mekkora kereslet van ma Magyarországon egyedi parfümre megfizethető áron?

Egyedi alatt azt értem hogy te magad állítod össze, kevered ki az illatot, Egyedi üveggel, szórófejjel, kupakkal látod el és még a csomagolását, dobozát is te választod ki. Saját névvel és logóval is elláthatod

Győrben a belvárosban van szépen és megfizethető áron dolgozó műkörmös?

Az én jelenlegi körmösöm nagyon drága, egy épített francia zselé nála 7500Ft, a töltés közel 5000, díszítés nélkül. Ennél keresnék olcsóbbat, aki szépen is dolgozik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!