Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Az osztályomba jár egy lány aki tetszik, de a haverjaimnak nem. Szóval van esélyem, mg jóban is vagyunk. Nagyon bolond a lány, ez az ami megfogott benne. Minden őrültségben benne van, de ugyanakkor nagyon odafigyel másokra és szeret másokkal beszélgetni. Nem ítél külső alapján. tényleg mindenkivel szívesen beszélget, aki intelligens(mert hát ő is az)Amúgy nagyon vékony van 45 kiló az egész csaj és kb 165-170 cm és tök nagy csöcsei vannak. Ne értsetek félre nem vagyok olyan akinek ezért tetszik meg egy csaj mert jó nagyok a mellei, vagy jó a segge, csak meglepő. na m1. amúgy meg szőke és mandulaformájú gyönyörű szemei vannak, amit ha meglátok rögtön zavarban leszek és kicsit furcsán viselkedek vele. A szája is nagyon szép! Csak az orra görbe. engem ez persze nem zavar legalább egyedi :) Ti mit gondoltok róla? Szeretnék vele összejönni, de barátaim nem támogatnak, pedig nagyon szép és kedves és vicces. Csak az orra nem tetszik nekik és emiatt csúfolták is. És hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem? :) HELP!!2012. szept. 29. 21:54
11/12 anonim válasza:
Oww :D de aranyosan fogalmaztad meg :) Hajrá!;D
12/12 A kérdező kommentje:
Naaa! Köszi a segítséget! A randi jól sikerült ;) és most együtt vagyunk! és fülig belezúgtam a lányba! A haverjaimmal megbeszéltem az egészet, és már ők is támogatnak. :) kicsit jobban megkellet ismerniük azt hiszem :) Még egyszer köszönöm a segítséget!!
2012. okt. 1. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!