A 90/b-s mellméret nagynak vagy kicsinek számit?

válasza:ha a barátom bedugja az ujját a hüvelyembe eléri a méhszájmat
ez nagy v kicsinek számít?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Azt jelenti, hogy a lány elég telt és ehhez képest kicsi a melle. A B kosár egyáltalán nem nagy, a 90-es körmérethez képest pedig főleg nem.
hát akk nemtudom mert nem vagyok telt egyáltalán 55 kg vagyok válthatnék kosarat de csak a b-t szeretm

válasza:Mérd meg a melled alatt. A szám, ami kijön az lesz a méret. Pl. ha 74 jön ki, akkor 75-öst vegyél. A kosarat pedig ehhez igazítsd. Szerintem nem jó melltartót használsz akkor, mert a 90cm mell alatt nem kevés.
Nekem 67 a mellem alatt és 89 a mellem. 70DD-s melltartót hordok. Lehet jó lenne a 90B-es is csak leesne rólam a kosara pedig kicsi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
14 éves vagyok. 160 cm magas B70-es vagy B75-ös melltartót hordok ez mekkorának számít? Más adat is kell akkor kérdezzetek.
Kicsi vagy nagy?
Fiúk, ez a mellméret nem túl nagy?
175 cm vagyok és 53 kg. 75 B-s vagy 75C-s melltartót hordok. a mellbőségem 87 cm, mell alatt pedig 70 cm. Jó ez a mellméret, vagy kicsi?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!