Kevés pénzből ápoltan?
6000Ft-m van egy hónapra, és mindenhogyan próbálok már spórolni, de nem egyszerű. Ha megveszem a szükséges tisztálkodási és sminkszereket, nem tudok félretenni ruhákra. Ha nem veszem, ápolatlan maradok.
Külföldön élek, itt a kozmetikumok olcsóbbak ugyan, de csak márkaboltokban lehet vásárolni, nincs se turi, se kínai. (A H&M és a New Yorker még a legolcsóbb)
Nagyon régi ruháim vannak csak, még az unokatestvéreimtől meg a tesómtól örököltem őket, kivétel két farmer meg pár póló. Már jó ideje szeretnék egy nyári ruhát, de úgy fest, idén nyáron sem jön össze.
Ott spórolok, ahol tudok, nem járok fodrászhoz, kozmetikushoz, mindent megcsinálok magam otthon.
Nem festem se a hajam, se a körmöm, de jobban már nem tudok visszavenni.
Ne írjátok, hogy menjek dolgozni, személyes okok miatt nem tudok.
Már hogy ne lenne turi külföldön?? Thrift shop!!!
Online pedig mindenhonnan mindenhova lehet rendelni! Míg a H&M-ben egy nyári ruha 6000 körül van, a sheinside, persunmall, asos, ebay... stb. oldalakon akár már 1000 Forintért vehetsz.
És én se értem, hogy mégis hogy oszthatod be a pénzed, hogy nem jut mindenre?
Én nem a legolcsóbb termékeket veszem, de így se megy el 5000-nél több egy hónapban. Ebben nálam benne van a betét, tisztasági, fogkefe, fogkrém, tusfürdő, intim lemosó, arclemosó, toner, szérum, hidratáló, fényvédő, sampon, balzsam (csípőig érő hajra), dezodor. Ha olcsóbb termékeket veszel, még jobban kijössz.
Amit még el tudok képzelni az az, hogy pacsmagolsz, pazarolsz mindennel.
Nálam például egy 75 ml-s fogkrém napi minimum 2 fogmosással 1,5 hónap (csak egy borsónyi kell az elektromos fogkefére). Egy 200 ml-s 200 Forintos tusfürdő 3 hónap (mosdószivaccsal sokkal kevesebb elég)....stb.
Ha nem sminkeled magad azon spórolhatsz,mert őrült sokba kerülnek...
Tusfürdő helyett ott a szappan,olcsóbb.
Fogkrémből,samponból,balzsamból,deoból,tamponból vedd a legolcsóbbat!
Vagy ha nem minden hónapban vásárolsz hanem kb. 3-4 hónapig félre rakod azt a pénzt,ami megmaradt a tisztálkodási szerek árából,akkor már tudsz legalább egy ruhát venni!
Én sem vásárolok minden hónapban,mindig összegyűjtök egy nagyobb összeget és abból veszek ruhákat.
Azóta megoldódott már a problémád? Vagy tudtál venni dolgokat? :)
Figyeld az akciókat, vannak olyanok, hogy pl. 1 tusfürdőt, 1 dezodort meg 1 sampont egyben adnak egy bizonyos árért. És össze vannak kötve egy csomagba és úgy lehet megvenni, sokkal olcsóbban mintha külön vennéd meg mindegyiket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!