Szemöldök kérdés, tudnátok segíteni?

válasza:

válasza:tessék és tényleg fodrászkellékesbe lehet kapni :) próbáld ki

válasza:Nekem is vékonyra van szedve, de ha nem szőkítem ki akkor rémesen mű az összhatás. A sötét szemöldök sehogy nem illik a világos hajhoz.
Én szőkítem a szemöldököm is ugyanúgy ahogy a hajamat szoktam. 5 perc alatt megvan szóval igazán nem nagy dolog.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
szemceruza vagy valami más?linkek is jöhetnek:)
Véletlen beleborotváltam.
Alapjaba veve szerintem nem vagyok csunya fiu de ez a szemoldok tema mar regota aggaszt. Nincs osszenove nem bozontos csak egy kicsit ivesebb az atlagnal
Fiú vagyok és nagyon nem tetszik a szemöldököm, azóta hogy találtam egy oldalt ahol arról írnak hogy kiről mit mondd el a szemöldöke, még jobban utálom. Nekem 'S' alakú / gyengén ívelt ( szemöldököm van és azt írták hogy nőies jellemekre utal, gyengédségre és...
Ki van szedve a szemöldököm, de a hajam egyik oldala rálóg. És amikor onnan hátratűröm, mindig levan "húzódva" a szemöldököm vége. Mintha rátennéd a kezed, és lehúznád és ottmarad. Nagyon zavar, mindig tükör nélkül simogatnom kell hogy jó legyen, bár van olyan amikor nem lesz jó.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!