őőő...bocsánat,lemaradtam...KIT IS ÉRDEKEL,hogy MIT vett??? O.O
Van akit tényleg érdekel,hogy 2000km-rel arrébb mit vásárol egy ismeretlen lány?M?égha ismerném,vagy ilyenek..vagy ezt az ismerőseinek készíti?Mit kell itt ezt mutogatni?Én is vettem nemrég 5 db toppot,tök jók,mégsem kezdem el mutogatni!Akit érdekel,majd rajtam meglátja! X(
kész röhely...
2010. jún. 8. 11:57
12/34 anonim válasza:
engem meg az idegesít h mindennap van legalább 1 kérdés erről a csajról itt. tehát valamit mégiscsak elért, nemde? beszéltek róla...
2010. jún. 8. 12:16
13/34 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy nem érdekel a video és nem szereted az ilyet, és idegesít, jól tájékozott vagy a videóit illetően :D hahahahahahahahhahahaha féltékeny pic$a
2010. jún. 8. 12:29
14/34 anonim válasza:
Fojtsd meg egy kis irigy xar!!
2010. jún. 8. 12:43
15/34 anonim válasza:
Mikor mondta ő magáról hogy ő a világ közepe?? csak azért mert csinált egy videót??? Biztos irigy vagy mert szebb és csinosabb nálad meg nem olyan csóró szerencsétlenség mint te.
2010. jún. 8. 12:45
16/34 anonim válasza:
úristen.. ezt a büdös kúrvát... nemhogy 4 kiló sminkkel bűn ronda, hát még anélkül .blöööhhh...
2010. jún. 8. 12:57
17/34 anonim válasza:
azt mondja: újjszülött méretű csuklója van xD
2010. jún. 8. 12:59
18/34 anonim válasza:
Ne idegesitsd magad rajta...Az ilyen p*csák semmire sem jók, még ha szép lenne, de olyan ostoba, tenyérbemászó feje van...
Az meg megint egy jó kérdés, hogy ki a f*szt érdekli hogy ő mit vett Hollandiában, még ha Magyarországon vette volna a cuccokat, akkor még azt mondanám ok..
2010. jún. 8. 13:22
19/34 anonim válasza:
nekem is felvidítottad a napomat:) nem is tudtam hogy vannak ilyen videók:) szánalmas kit érdekel hogy mit vesz a másik, sajnálom ezeket a lányokat mert azért teszik fel mert nincs kivel megosztani a dolgaikat elmondani hogy milyen jó cuccokat látott ma hogy akciók vannak és ezért inkább felveszik magukat videóra:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!