Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Nagyon szeretnék elkezdeni...

Nagyon szeretnék elkezdeni modellkedni csak nem igazán tudom melyik jó ügynökség. Amiket kinéztem magamnak :attractive,vm,face vagy a highlight. Ha valakinek esetleg volt tapasztalata valamelyikkel ezek közül elmondaná?

Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:
milyen modell szeretnél lenni?
2021. aug. 20. 18:04
 2/2 anonim válasza:
Én is szivesen modellkednek
2022. febr. 2. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Ha valamelyikőtök tagja a csillagmodell ügynökségnek ki mennyi idő után kapott munkát?

Milyen munkákat kaptatok? Mennyit fizettek érte? Gyakran hívnak?

Art models, Visage vagy The diary management? Valakinek van már valamelyikről személyes tapasztalata?

Jelentkezni szeretnék megbízható, jó ügynökséghez, és ezek között gondolkozom. Ha valakinek van személyes tapasztalata, vagy javaslata, azt nagyon várom :) Esetleg ha jelentkezett hozzájuk valaki, milyen képet töltött fel? 17/L

Szerintetek ezekkel a mértékkel beadhatnám valamelyik modellügynökséghez a jelentkezésemet?

13 éves vagyok. Magasság: 172 cm. Mell: 78cm Derék: 63,5cm Csípő: 87cm Előre köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!