A konditeremben észrevettem, hogy minden csajszi a cicanadrág alatt fehér színű, vékony cérnapántos tangát hord edzéshez. Ez miért van?

válasza:

válasza:de úgy bírom hogy mindent is lepontoznak.. de semmi logika :D
ugyanez megy konkrétan az összes topikban mostanában
semmiérv.. 8 lepontozás.. ezek követnek engem esküszöm :D nincs életük
még annak idején twitchen ment ez.. mikor még néztem. volt 3 kis buzzancs aki belémkötötött aztán másnap másik streamen folytatták a veszekedés ful ok nélkül
pár napra rá tök máshol megint :DDD ezek a legszánalmasabb fajta emberek.
egyeseket semmi nem érdekel csak lehúznak másokat. ez a hobbi.
“ ezek a legszánalmasabb fajta emberek.”
Azért van még bőven szánalmasabb. Mellesleg üdv az interneten. Mindenhol ez megy

válasza:#2
Mert fétis kérdés. Mehetne vissza a szexualitás topikba ahova való.

válasza:nem
egy kulturált öltözködés kérdés
ide való és ne okoskodj fiam.
majd te az okos kérdéseidet oda írod ahova akarod.
hú de sok a megmondó ember :D

válasza:egyébként engem rendesen zavar hogy ennyire lótyó módon öltöznek a nők még a kondiban is
ez max a kis kamaszoknak vicces.. de az hogy kilóg a mellük.. seggük.. és nem tudok egy edző teremben az edzésre koncentrálni..
nem mondom hogy nem szépek, jó hogy ennyi jócsaj van az országban, de nem profi és zavaró! az ő oldalukról meg egyenesen gáznak érzem.. persze ha valaki megbámulja őket megy a hiszti piszti
agreed?

válasza:hát már mémeket gyártanak youtubon.. hogy hogy pucsítanak edzéskor xdd
de van 30000 ből egy kan, és tőlük elogadják a segítséget.. a többiek
"bunkók"
Arnold Swarzenegger tuti hogy az edzésre figyelt.. úgy érte el a sikert
PEDIG közhírűen nagy bráner meister volt.

válasza:További kérdések:
Május 28-a óta vizsgálja. Az eladó már ki van tiltva a Vintedről. Mi várható? Miért nem döntenek hetek óta? Nálatok volt már hasonló? Természetesen többször írtam nekik. Azt válaszolták, hogy türelmet kérnek. Köszönöm!
Mindig fecskét hordtam remélem nem baj, mert gyerekoromtól sportolok, az pedig minden aktivitáshoz jó. Szerintem kényelmes is
Csak szerintem undorító?
Most érdekelne, hogy ezt mások hogy csinálják. Mert én már jó pár éve, huszonpár éves korom körül ezt teljesen meguntam, és azóta csak belebújós topot hordok mindig. [Illetve semmilyen féle/fajta/privát/nemprivát perverzkedés nem érdekel ezúttal, köszi.:)]
Tegnap öltözőben voltunk és néhány a srácok elkezdtek csesztetni a fehér also miatt amit nem igazán értek :D Miért gáz és miért baj a fehér?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!