Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A konditeremben észrevettem,...

A konditeremben észrevettem, hogy minden csajszi a cicanadrág alatt fehér színű, vékony cérnapántos tangát hord edzéshez. Ez miért van?

Figyelt kérdés

febr. 17. 23:19
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
20%
kényelmetlen nekik a tanga.. ez köztudott. valószínűleg divat baromságból veszik fel.. pont ezért hogy a magadfajták észrevegyék.
febr. 18. 00:46
 2/37 anonim válasza:
41%
Ez miért szexuális kérdés ? Miért nem divat és öltözködés ?
febr. 18. 06:43
 3/37 anonim ***** válasza:
80%
Dilo röntgenszemű vagy?
febr. 18. 06:53
 4/37 anonim ***** válasza:
7%

de úgy bírom hogy mindent is lepontoznak.. de semmi logika :D

ugyanez megy konkrétan az összes topikban mostanában

semmiérv.. 8 lepontozás.. ezek követnek engem esküszöm :D nincs életük

még annak idején twitchen ment ez.. mikor még néztem. volt 3 kis buzzancs aki belémkötötött aztán másnap másik streamen folytatták a veszekedés ful ok nélkül

pár napra rá tök máshol megint :DDD ezek a legszánalmasabb fajta emberek.

egyeseket semmi nem érdekel csak lehúznak másokat. ez a hobbi.

febr. 18. 07:40
 5/37 anonim válasza:
19%

“ ezek a legszánalmasabb fajta emberek.”

Azért van még bőven szánalmasabb. Mellesleg üdv az interneten. Mindenhol ez megy

febr. 18. 07:43
 6/37 anonim ***** válasza:
68%

Mert fétis kérdés. Mehetne vissza a szexualitás topikba ahova való.

febr. 18. 08:11
 7/37 anonim ***** válasza:
10%

nem

egy kulturált öltözködés kérdés

ide való és ne okoskodj fiam.

majd te az okos kérdéseidet oda írod ahova akarod.

hú de sok a megmondó ember :D

febr. 18. 08:13
 8/37 anonim ***** válasza:
12%

egyébként engem rendesen zavar hogy ennyire lótyó módon öltöznek a nők még a kondiban is

ez max a kis kamaszoknak vicces.. de az hogy kilóg a mellük.. seggük.. és nem tudok egy edző teremben az edzésre koncentrálni..

nem mondom hogy nem szépek, jó hogy ennyi jócsaj van az országban, de nem profi és zavaró! az ő oldalukról meg egyenesen gáznak érzem.. persze ha valaki megbámulja őket megy a hiszti piszti

agreed?

febr. 18. 08:18
 9/37 anonim ***** válasza:
40%

hát már mémeket gyártanak youtubon.. hogy hogy pucsítanak edzéskor xdd

de van 30000 ből egy kan, és tőlük elogadják a segítséget.. a többiek

"bunkók"

Arnold Swarzenegger tuti hogy az edzésre figyelt.. úgy érte el a sikert

PEDIG közhírűen nagy bráner meister volt.

febr. 18. 08:21
 10/37 anonim ***** válasza:
80%
Én van hogy vékony pántos tangában edzek. Nem szeretem ha átüt a pánt a nadrágomon. Van amikor tanga nélkül veszem fel. Így a legkényelmesebb.
febr. 18. 08:39
1 2 3 4

További kérdések:

A Vinted május 28-a óta nem dönt hogy hamis-e a termék? Mi várható?

Május 28-a óta vizsgálja. Az eladó már ki van tiltva a Vintedről. Mi várható? Miért nem döntenek hetek óta? Nálatok volt már hasonló? Természetesen többször írtam nekik. Azt válaszolták, hogy türelmet kérnek. Köszönöm!

Ti milyen alsónadrágban jártok (boxer vagy fecske)? Nem szeretem a boxert. Gáz az also?

Mindig fecskét hordtam remélem nem baj, mert gyerekoromtól sportolok, az pedig minden aktivitáshoz jó. Szerintem kényelmes is

Nők, akik kapcsos melltartót hordtok, ti hogy kapcsoljátok be/veszitek fel minden alkalommal?

Most érdekelne, hogy ezt mások hogy csinálják. Mert én már jó pár éve, huszonpár éves korom körül ezt teljesen meguntam, és azóta csak belebújós topot hordok mindig. [Illetve semmilyen féle/fajta/privát/nemprivát perverzkedés nem érdekel ezúttal, köszi.:)]

Miérts gáz a fehér also?

Tegnap öltözőben voltunk és néhány a srácok elkezdtek csesztetni a fehér also miatt amit nem igazán értek :D Miért gáz és miért baj a fehér?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!