Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér sneaker és farmer...

Fehér sneaker és farmer felhajtás meliyk a jobb ?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb, stilusosabb feljatott fermer vagy nem felhajtva ?

[link]

[link]

márc. 8. 12:01
A kérdező szavazást indított:
Felhajtva
Nem felhajtva
15 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem felhajtva jobban adja magát
márc. 8. 12:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem felhajtva rendezettebbnek tűnik. A második ilyen reggel gyorsan felkaptam valamit hatású. Az már másik kérdés, hogy a bokavillantás mennyire fér bele. Húzz hosszabb zoknit, ha olyan helyre mész.
márc. 8. 14:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Felhajtva és titokzoknival
márc. 8. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Felhajtva csinosabb és trendibb
márc. 9. 08:27
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ciki így is úgy is
márc. 9. 08:30
 6/12 anonim ***** válasza:
62%

5.

Megindokolnád mi ebben a ciki ? Érdekelne a te szempontod

márc. 9. 11:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a nem felhajtva verziò jobb, nekem ezektől a boka villantos pasiktòl a hideg futkos a hàtamon.
márc. 9. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Szoktam én is felhajtani a gatya szárát, de nem így! Ez felhajtva neked nagyon rövid, hülyén néz ki. Hagyd inkább simán, lehajtva.

És valami normálisabb zoknit is vehetnél...

márc. 9. 17:38
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

6

Az ilyen stílusú sneaker meg a full fehér általában vagy 10 éve kiment a divatból, az ilyen szabású farmer meg vagy 20 éve. Visszahajtva úgy néz ki mint egy transzszexuális telekomos ügyfélszolgálatos.

márc. 9. 18:19
 10/12 anonim ***** válasza:
55%

9

Nem mindenki lehet ilyen egyenes siltes bézbolsapkás bő gatyás bugris, van aki a klasszikus stílust szereti és vannak a birkák akik a divatot követik

márc. 9. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Alul cipzáras farmer felhajtása hogyan lehetséges, ha lehetséges?

Rendeltem egy farmert, ami hosszú, de cipzáras az alja, így nem tudom fel tudják-e varrni a szabóságban. Nektek van ebben tapasztalatotok?

Most komolyan, ennyire horrorisztikusan drága a bőrdzseki ujjának felhajtása, ismertek olyat, aki olcsóbban is megcsinálná?

A Pólusban van Ruhaklinika, van két bőrdzsekim, amire elég sokat spóroltam, pedig nem is a legdrágábbak. Az egyik 30ezer volt, a másik leárazva 26ezer. Mivel alacsony vagyok és rövid az ujjam, ezért minden hosszú és szeretném felhajtatni, vagy legalább ráncosítani a...

Műbőr dzsekinek az ujját fel lehet hajtatni varrónővel, vagy ezt az anyagot nem lehet már szabni?

Rövidek a karjaim mivel alacsony is vagyok és már elegem van hogy minden dzsekinek az ujja rálóg a kézfejemre,sőt el is takarja a legtöbb a kézfejeimet is. Ráadásul még a karom is vékony, felhúzni meg nem tudom, mert fél perc múlva megint enged az anyag és lebukik a...

Nem tartanátok furcsának, hogy szeretem minden nadrágom felhajtani?

Arra gondolok, hogy azt szeretem, ha a nadrág aljának van egy "vége" és nem lóg rá a cipőmre (mindegy hogy magas szárú vagy nem), egyszerűen zavar ha nem így van. Otthoni/ritka alkalmi melegítővel nincs gond, mert az olyanjaimnak mind szűkített az alja, de én szeretem...

Farmer felhajtást hogy tudnám tartosa tenni?

Van egy slim fit farmerem aminek nagyobb bő a boka része ezért"pinroll"al felhajtotam és így szűk lett csak folyton szét jön jobb oldalt(azon a részén van hátra hajtva az anyag hogy szűk legyen)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!