Fehér sneaker és farmer felhajtás meliyk a jobb ?
Szerintetek melyik a jobb, stilusosabb feljatott fermer vagy nem felhajtva ?

válasza:

válasza:

válasza:5.
Megindokolnád mi ebben a ciki ? Érdekelne a te szempontod

válasza:

válasza:Szoktam én is felhajtani a gatya szárát, de nem így! Ez felhajtva neked nagyon rövid, hülyén néz ki. Hagyd inkább simán, lehajtva.
És valami normálisabb zoknit is vehetnél...

válasza:6
Az ilyen stílusú sneaker meg a full fehér általában vagy 10 éve kiment a divatból, az ilyen szabású farmer meg vagy 20 éve. Visszahajtva úgy néz ki mint egy transzszexuális telekomos ügyfélszolgálatos.

válasza:9
Nem mindenki lehet ilyen egyenes siltes bézbolsapkás bő gatyás bugris, van aki a klasszikus stílust szereti és vannak a birkák akik a divatot követik
Kapcsolódó kérdések:
Rendeltem egy farmert, ami hosszú, de cipzáras az alja, így nem tudom fel tudják-e varrni a szabóságban. Nektek van ebben tapasztalatotok?
Több helyen jártam, mindenhol épp térdig ér, és bő mindegyik rövidfarmer.
A Pólusban van Ruhaklinika, van két bőrdzsekim, amire elég sokat spóroltam, pedig nem is a legdrágábbak. Az egyik 30ezer volt, a másik leárazva 26ezer. Mivel alacsony vagyok és rövid az ujjam, ezért minden hosszú és szeretném felhajtatni, vagy legalább ráncosítani a...
Rövidek a karjaim mivel alacsony is vagyok és már elegem van hogy minden dzsekinek az ujja rálóg a kézfejemre,sőt el is takarja a legtöbb a kézfejeimet is. Ráadásul még a karom is vékony, felhúzni meg nem tudom, mert fél perc múlva megint enged az anyag és lebukik a...
Arra gondolok, hogy azt szeretem, ha a nadrág aljának van egy "vége" és nem lóg rá a cipőmre (mindegy hogy magas szárú vagy nem), egyszerűen zavar ha nem így van. Otthoni/ritka alkalmi melegítővel nincs gond, mert az olyanjaimnak mind szűkített az alja, de én szeretem...
Van egy slim fit farmerem aminek nagyobb bő a boka része ezért"pinroll"al felhajtotam és így szűk lett csak folyton szét jön jobb oldalt(azon a részén van hátra hajtva az anyag hogy szűk legyen)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!