Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miérts gáz a fehér also?

Miérts gáz a fehér also?

Figyelt kérdés
Tegnap öltözőben voltunk és néhány a srácok elkezdtek csesztetni a fehér also miatt amit nem igazán értek :D Miért gáz és miért baj a fehér?

jún. 11. 11:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

10.

Ne magadból indulj ki.

tegnapelőtt 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ápolónők! Munkahelyen (kórházban) a vékony anyagú fehér nadrág alá milyen bugyit szoktatok választani, hogy ne legyen vagy kevésbé legyen...

Szerintetek melyik a legjobb választás? Színben, fehér vagy esetleg testszínű? Fazonban, tanga vagy normál?

Fehér öltönyt hova illik felvenni?

Öltöny áruházban láttam, és én még emberen nem nagyon láttam fehér öltönyt, hova illik az ilyet felvenni?

A fekete-fehér jó színházba?

Fehér blúz,fekete szoknya, harisnya, magassarkú. Így szeretnék menni. Szoktak így színházban lenni? Jó lesz? 21/L

A sportcipők fehér talpa akkor is besárgul, ha nem hordom és a dobozban van tartva?

Mennyivel később sárgul így? Nem érdemes többet tartogatni későbbre?

Fehér sneaker és farmer felhajtás meliyk a jobb ?

Szerintetek melyik a jobb, stilusosabb feljatott fermer vagy nem felhajtva ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!