Miért olyan általános a tanga bikini?
Figyelt kérdés
Túl sokat mutat és olyan érzés, mintha mindenki azt nézné. Ennek ellenére rengeteg nő van ilyenben a strandon.ma 08:54
11/11 anonim 

válasza:

válasza:Nekem jó alakom van, 157 cm 48 kg sportosan vékony, szép cicik meg minden, de ilyen tanga bikinit én se vennék fel, bennem annyira prolis benyomást kelt, meg ahogy mondod, ilyen “túl sokat akar mutatni magából” féle érzést. Nekem a brazil tanga fazon tetszik, az a legszexibb/ízlésesebb főleg egy formás popsin.
További kérdések:
Szerintetek ez eredeti CK alsó?
Minap vettem 4 db alsót. Az anyaga elég jó, de nem tudom, hogy eredeti-e, mert meglepően nem annyira kényelmes. Volt már más fajta CK fecském, abból a drágább volt olyan, mintha rám öntötték volna, az olcsóbb (13.000/3db) abból is kényelmetlen volt, mert nincs benne...
Emberek nem sülnek meg 40 fokban hosszú nadrágban?
Ma is láttam a városban járkálni csomó embert hosszú nadrágban. Hogy nem sülnek meg benne? Én se szeretem a rövidet, de eszembe nem jutna hosszút felvenni 35 fok felett.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!