Történt már valammelyikőtökkel teljes, akaratelleni stílus változás?
szerintem azért csúfolnak, mert 8-os létedre túl nőiesen öltözködsz, mint egy 20-30 éves. Azt hiszik "nagyzolsz", komoly, érett nőnek gondolod magad, miközben 16 éves vagy.
Nekem is furcsa lenne ennyi idősen egy ilyen kinézetű lány, de nem csúfolnálak..:) Csak nem érteném, miért nem jó gyereknek lenni, miért jó, ha 5 évvel idősebbnek gondolnak és minden idősebb pasi fel akar szedni, mert korban hozzájuk illőnek gondolnak?
Amúgy a kérdésedre válaszolva, nem. Én is nagyon másképp öltözködök, mint az átlag, utálom a trendet és soha nem állnék be a sorba.
Senki kedvéért nem vagyok hajlandó megváltozni, bár a stílusom eléggé vegyes: jól megfér egymás mellett, a vintage stílus, a citromsárga smiley-is felső és a 20-30 évek amerikáját idéző win-tip cipő, és farmer minden menyiségben. Na nem egyszerre de hangulattól függően váltakozva. Tehát mások miatt ne változz meg, és ne szürkülj bele a tömegbe, te ilyen vagy és kész, kiforrott ízlésed van 14 évesen, ez sok ember egész életét saját stílus nélkül éli le, a nyájat követve.
Mutass egy képet légyszi, mert engem is érdekelne, hogy mégis hogy festesz.
26/l
De eredetileg az, de már van női változata is:
ő például nem rossz, de nekem laposban van, ilyenből pedig teljesen fekete, de a varrása ugyanolyan.
Te ízig-vérig nő vagy, ne bújj nadrágba mások kedvéért. Esetleg megkérdezheted pár ismerősödet, barátodat, hogy mi a véleményük. Ők tudják, milyen vagy, tőlük kaphatsz használható tanácsot. Egy a fontos, ha a piszkálódóktól eltekintve jól érzed magad a bőrödben/ruhádban, akkor ne változtass.
Kérdésedre válaszolva én épp most vagyok abban a helyzetben, hogy változnom "kell". 23 vagyok és kb. 17-nek nézek ki a cuki pofim és az alacsony termetem miatt, úgyhogy komolyabbra kell vennem a figurát. Ha úgy nézzük a környezet is ezt kívánja (pl. állás), de én is szeretnék korombelinek, felnőttnek kinézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!