Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan mérjem meg a csípő,...

Hogyan mérjem meg a csípő, derék, mellszélességem?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy nacit a neten, a méretei leirva:

hossza belső hossza gumis derék

S-es:97 cm 73 cm 30-45 cm-ig

M-es:98 cm 74 cm 31-47 cm-ig

L-es:99 cm 77 cm 32-49 cm-ig

Nem tudom melyik lenne jó nekem! :(

Hogyan mérjem le magam?

2011. ápr. 22. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A nadrágnál nem kell mellbőséget mérni, csak a lábad hosszát állva a talpadtól a derekad közepéig.
2011. ápr. 22. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A csípőt általában úgy mérjük hogy a feneked legnagyobb szélességénél méred körbe magadat.

A deréknél általában egy kicsit a köldököd felett!

Az S általában 90 cm körüli csípő + 65-67 cm max a derék vagy kisebb

Az M általában 93-95 közötti csípő+ 70 cm körüli derék.

2011. ápr. 22. 12:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem a nadrágnál akartam mellbőséget mérni, felsőt is néztem magamnak csak ez kimaradt, elnézést!
2011. ápr. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Mekkora a max derék-csípő arány egy nőnél, ami még arányosnak/esztétikusnak mondható?

Mármint szerintetek... gondolom, hogy eltérőek a vélemények, csak érdekel, ti mit gondoltok. (És az arányra gondolok, nem arra, hogy a méretre mekkora.)

Szerintetek milyen a testalkatom? Mell: 93 derék:75 csípő:92

én homokórára gondoltam,de kíváncsi lennék a véleményetekre:)

Ez a testalkat nagyonszörnyű? Derék:62cm, comb (legvastagabbrészen) :49cm, csípő: 83cm

Anyum szerint nagyon gebe vagyok, de én meg elég husisnak érzem magam. 16L

Úszógumitól (derék és csípő között oldalt) hogyan lehet megszabadulni?

Elég sokat sportolok, edzek, más étrendem van, de nem találok sehol olyan gyakorlatot, ami oldalt, csípő/derék között erősítene, dolgozna. HEEEEELP!!! 21/L

Hogy szokták lemérni a ruhákat?

Pl:derék, csipő. Kabátot szeretnék rendelni de szeretném ha jólenne rám. A kabátot körbeszokták mérni vagycsak az elejét?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!