Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit viseltek ma? értem ezalatt...

Mit viseltek ma? értem ezalatt a sminket, frizurát, parfumot is.

Figyelt kérdés

Làtszik h unatkozom , hogy ilyen hulye kérdéseket teszek fel :D

No akkor: fekete farmer, balerinacipo, bézs nyakba kotos felso egy csonaknyaku fekete felsovel, ezust nagyobb karikafulbevalo, Christina Aguilera parfum, smink:természetes smink,alapozo, szàjfény, fekete szemceruza, spiràl, a hajam rovid..

2009. márc. 13. 10:03
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
74%

:)

En egy kek csofarmert viselek ma, feher mely kivagasu folsovel ( sima feher ), szurke terdik ero laza,vekony kardigannal, feher magasszaru Convers dorkoval, fekete lanc, fekete koves ora. Hajam- Derikig ero, egy fekete szaten hajpant van benne, es kicsit meg van tupirozva.

Smink - fustos szemek (Barna csillogo), rozsaszin arcpir, rozsaszin szajfeny. Coco Mademoiselle parfum.

2009. márc. 13. 10:25
 2/30 anonim ***** válasza:
90%
Piros farmerom, fehér blúz, Kicsi piros fülbevaló, sportcipő. A hajam lófarokba van, és Max mara parfümöt!
2009. márc. 13. 10:39
 3/30 anonim ***** válasza:
86%
Barna bársony nadrág, kék rövidujjú póló, egy fehér jó meleg kardigán, és ha kimegyek akkor barna kabát. Mini sarkú cipő ( fekete) barna táska. A hajam most el van tűzbe hullám csattal. Kék szemceruza, szempillaspirál és labello. És Mexx pure life parfüm!
2009. márc. 13. 11:13
 4/30 anonim ***** válasza:
88%
Egy kék csőnadrágba vagyok,egy tunika szerű felső,Sima séta csuka,Naomi cambell parfüm,szempillaspirál szájfény,
2009. márc. 13. 11:31
 5/30 anonim ***** válasza:
84%
Fekete farmer, 15 soros Getta, ezt mindjárt papucsra cserélem, fehér ujjatlan garbó, rajta egy fekete horgolt hosszúujjú, hajam kontyba, megpróbálok komoly képet vágni, ahogy egy bírósági fogalmazónak illik:))Mindjárt magamra kanyarítom a taláromat is, és kezdődik a meló. Smink, fekete tus, szempillaspirál, átlátszó szájfény. Gucci rush parfüm, ékszerek: fülbevalók- a szokásos piercingjeim,ezekt soha nem cserélem. Ezen kívül csak karkötőt hordok, vastag ezüst markaziköves karperc.
2009. márc. 13. 11:35
 6/30 anonim ***** válasza:
86%
Fekete farmer, kék-fekete csíkos hosszú pulcsi, hajam összekötve, nappali smink,Versace bright crystal parfüm.
2009. márc. 13. 11:45
 7/30 anonim ***** válasza:
80%
Fekete farmer, fekete magassarkú csizmával, és piros vékony anyagú garbó, fekete fülbevaló és piros, fekete karkötő, szőke hosszú hajam van, christian lacroix rouge a parfüm, csillogó szájfény és fekete tus+ szemspirál.
2009. márc. 13. 12:19
 8/30 anonim ***** válasza:
76%

fekete élére vasalt nadrág.Fehér blúz,fekete magassarkú(nem tűsarok.),sima vékony öv.A hajam kivan vasalva egy fekete hajpánt.Halványbarna szemhéjpúder,fekete spirál.Fekete&fehér köves virág fülbevaló(kicsit lógós.)

Mellesleg a műsor miatt voltam így:)

14/L

2009. márc. 13. 12:24
 9/30 anonim ***** válasza:
86%

utolsó vaqgyok.

parfüm kimaradt ma,mert siettem.majdnem késtem:)

Egyébként Lady Wintage-t használok,

2009. márc. 13. 12:26
 10/30 anonim ***** válasza:
69%
Koptatott kék farmer van rajtam, egy narancssárga gargós pulcsival. smink semmi, mivel ma nincs órám az egyetemen. ma banki ügyeket intéztem, ahhoz meg én nem sminkelek. ja, a hajam össze van fogva, mert enyhén zsírosodik.
2009. márc. 13. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!