A GAS méreteiből a 36 az a legnagyobb? Az olyan mint az európai méretben? Mert ott vannak 22-36 ig éss nekem az Eu-méret szerint 36 kell. de van amiből 27? akkor most ott a 36 vagy 27 kell? bár szerintem inkább 27

válasza:

válasza:A farmereket és az egyéb ruhaneműket külön skálával méretezik!
Ami bezavarhat, az az, hogy egyes márkák - pl.: h&m - a farmerjaikat is az általános számozással méretezik.
Az általános méretezés kettesével számoz: 32-34-36-38-40-42-44-46... és így tovább,
míg a farmerméretezésnél egyesével: 25-26-27-28-29-30-31...
Ez alapján eldöntheted, hogy a GAS melyiket és milyen méret kell neked abból!

válasza:"We have provided this item's measurements to help you decide which size to buy. All measurements are in Centimeters"
Ezek a számok a farmer kiterített méreteit adják meg centiben!
Vedd elő a farmered és mérd meg a derekát (a korcát), valamint ott, ahol a csípőd megy (feneked legnagyobb részénél)!
Kapcsolódó kérdések:
Mert van itt 2,5mmtől 8mm-ig és ez az átmérő vagy mi? . Mert azt akarom hogy a legnagyobb lyuk legyen a fülembe. és nem a fültágitó .
Ti hol vesztek felsőt ill. nadrágot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!