Srácok ti nyáron milyen fajta papucsban szoktatok járni?
Tangapapucs, gumiból. Mármint általában olyat veszek aminek a talpa gumi, a pánt meg valami textil, a gumipánt kidörzsöli a lábamat.
Nem jarok semmilyen papucsba,mert fenn all annak a veszelye,hogy futotestnek neznek!
Legalabb is ebben a konzervativ orszagban..
Két éve vettem egy rider ujjközös papucsot (gumi) nagyon kényelmes, kicsit drága de megéri. Sokan mondják hogy a gumipapucstól büdös lesz a láb, szerintem meg nem meg kell mosni, meg használni ezeket a lábizzadás elleni sprayket. Aki meg még mindig melegnek mondja ezt a papucsos dolgot az egy nagy hülye ;)
kép róla: [link]
(annyi hogy a talpáról a fehér rider logo hamar lekopik, meg a szokott mérettől ajánlott a +1 méret, nekem is 42es lábam van és kellett a 43as mert van egy kis "pereme" a saroknál) Jah és hordjad nyugodtan nyáron a papucsot nincs abban semmi rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!