Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukák ti hol veszitek a...

Anyukák ti hol veszitek a ruháitokat?

Figyelt kérdés

Ezalatt ezt értem;

- butikokban márkásruhákat vesztek magatoknak?

- turkálókban vásároltok?

- estleg kínai üzletekben vásároltok?

2014. máj. 13. 21:16
1 2
 11/18 Julie S válasza:
100%
A kerdesben felsoroltak mindegyikeben vasarolok, illetve meg a Decathlonban, es neha a Mountexben is.
2014. máj. 13. 23:15
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

Túrkáló, kínai soha.

Szerencsére megtehetem, hogy márkásabb ruhákat hordok, veszek.

Pl: Rouge, Juliette, Gucci, Sugarbird, Dolce&Gabbana

2014. máj. 13. 23:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Általában plázákban: Takko,H&M,C&A stb. Inkább kevesebbet veszek de nem szeretem a turkálót eddig még sosem találtam semmit ami tetszett,ha végre igen vagy nagy volt a mérete vagy nagyon kicsi,pedig átlagos méretem van s/m.
2014. máj. 14. 06:30
 14/18 anonim válasza:

Butik, turi. Kínaiban soha!

Gyerekek elõtt is ugyanott vásároltam, csak akkor állandóan :)

2014. máj. 14. 07:28
 15/18 anonim ***** válasza:

én nehezen jutok el kínaiba, így H&M, Mayo-ba néha egy két szolidabb darabot, Takko, C&A-ban.

amúgy bocsi, hogy offolok, de pár napja feltettem ehhez hasonló kérdést, és valaki jelentett és a moderátor kétszer is átette a kérdést másik rovatba.

Miért?

Itt a kérdésem

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

De nincs semmi baj, mert ez a kérdés akár az enyém is lehetne

2014. máj. 14. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Megszállott turkáló vagyok. Imádom, mert kikapcsol, és minimális pénzért gyönyörű, jó minségű, márkás, időt álló cuccokat veszek. A plázákat gyűlölöm, mert zömében silány minőségű, kínai vagy más távol-keleti gyártmányú cuccokat árulnak és nagyon-nagyon sablonos, szinte tök egyforma darabokat, plusz maga a vásárlás élménye is fáraszt, nekem túl sok az inger, túl neonosak a fények, túl bunkók az emberek és az eladók primitívek. Az árak nem a megvett termék miatt, hanem a boltok fenntartási kültségei miatt magasak. Gatyákat sokszor veszek kínaiban, mert ott van olyan szabás, ami nekem jól áll (egyszerű, egyenes szárú csípőtől egész lefelé).
2014. máj. 14. 10:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A kérdést egyébként azért tettem fel,mert felénk nagyon rosszindulatú anyukák laknak és állandóan megjegyzéseket hallok vissza az öltözködésünkkel kapcsolatban! Havonta veszek ruhát általában c&a,h&m,my77 ,mayo,adidas,nike,deichmann,ccc. A lányomnak c&a,kik,h&m-ben vásárolok és megszólnak minket a városban az anyukák na meg csámcsognak,hogy mért költünk ennyit ruhára nincs hova tennünk a pénzt? Most öltözzek máshogy?? Kiakasztanak néha!!!!!!
2014. máj. 14. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:
53%

Anyám, hogy mikkel foglalkoznak az emberek. Én ezt annyira másképp látom!!

Ha szépen öltözött gyereket látok, irigykedem, hogy anyukája megteheti, meg hogy milyen jó az ízlése, igényes és még ideje is van vásárolgatni. Ha kinőtt melegítőben mászkáló gyereket látok, valahol az ő anyukáját is irigylem, mert van benne annyi önbizalom, hogy magasról leszarja, ki mit szól a gyerek ruháihoz :)))

Akit nem irigylek, az az ízléstelenül öltöző gyerek, legyen az ízléstelen kínai vagy ízléstelen plázacucc (ami szintén kínai). Meg azt se irigylem, aki a plázát rója anyukájával, aztán anyu csodálkozik, hogy a gyerek mér nem hálás a hatvanadik strasszköves napszemüvegért, meg hogy mér nem tud fölmászni egy mászókára, meg hogy mér vitaminhiányos és mér csak a megdobálszos hulladékot eszi meg. :)

2014. máj. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!