Miért hordanak sokan sálat, időjárástól függetlenül?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 21:51
3/8 anonim válasza:
Nekem nagyon érzékeny a torkom, így szinte mindig van egy vékony/vastag sál/kendő a torkomon. Persze a 40 fokban nem:D
4/8 anonim válasza:
A mostani időjárást tekintve... ugyancsak aktuális. Nekem mindenképp. Ha nincs hideg, de szeles az idő, akkor is a nyakamba teszem.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ma elég hideg volt ahhoz, hogy szükség legyen rá. Tegnap nem volt rajtam és fázott a nyakam.
6/8 anonim válasza:
Nekem is szinte mindig sal log a nyakamban. Hogy miert, eloszor is imadom a salakat, van vagy 30salam; divatos is, feldobja az oltozeket es nem utolso sorban nekem evszaktol fuggetlenul szinte mindig fazik a torkom, ezert szeretem, ha mindig jo melegben van.
21L
7/8 anonim válasza:
Mert egyszerű kiegészítő ami ha jól van megválasztva, feldobja az öltözéket. Persze amikor 40 fok van a nyári sál is kicsit furcsán néz ki.
8/8 anonim válasza:
1. Változékony az időjárás, szóval egy sál mindig kapóra jöhet, könnyű beledobni egy táskába, és ha hűvös van, akkor felvenni.
2. Feldobja az egyszerűbb ruhákat.
3. Eltakarja a túl mély dekoltázst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!