A Horvát tengerparton is kinéznének, ha tangás fürdőgatyában lennék? Pasi vagyok, és nem homár!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem, senki se néz rá senkire. Más országokban nem ilyenek az emberek, mint nálunk.
Vannak pl. civilizált országok, ahonnan mennek oda nyaralni, pl. a németek. És vannak olyan országok is, ahol nem bámulnak a metrón, ha felszállsz, és nem kiabálnak neked az utcán. De ezek biztosan csak legendák.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintem több szempontból is teljesen alkalmatlan. Úszni nem tudsz benne, mert nagyon hosszú és nagy az ellenállása. Ha kiszállsz a medencéből/tóból/stb. 10 percig folyik rólad a 400 hektoliter víz, amit a gatya magába szív. Napozásra szintén kényelmetlen, mert...
Elnézést kérek előre is, nem tudtam hova tegyem ezt a kérdést de érdekel a véleményetek: 24 éves srác vagyok, szeretnék magamról készíttetni egy fotó sorozatot, mert most érzem hogy teljesen fel vagyok töltődve, és ezt meg akarom örökíteni. Mit gondoltok erről, ez nem...
(oldalt lenyírt, csak középen meghagyva piramis alakba)?
Múltkor láttam egy fiút, és nem tudtam eldönteni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!