Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Horvát tengerparton is...

A Horvát tengerparton is kinéznének, ha tangás fürdőgatyában lennék? Pasi vagyok, és nem homár!

Figyelt kérdés

2014. júl. 4. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Ha jó segged van, akkor biztos nem XD
2014. júl. 4. 11:07
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Fúj már! >.< Lehet, hogy megbámulnak...
2014. júl. 4. 11:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem formás. Vékony vagyok ugyan, de szálkás.
2014. júl. 4. 12:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Képet, KÉPET!!!
2014. júl. 4. 12:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenhol furán néznének rád, de Te tudod :D
2014. júl. 4. 12:24
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Nem, senki se néz rá senkire. Más országokban nem ilyenek az emberek, mint nálunk.

Vannak pl. civilizált országok, ahonnan mennek oda nyaralni, pl. a németek. És vannak olyan országok is, ahol nem bámulnak a metrón, ha felszállsz, és nem kiabálnak neked az utcán. De ezek biztosan csak legendák.

2014. júl. 4. 14:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Én itt sem néznélek ki! Nem tetszik ugyan,de ez nem szempont,mindenki azt visel amit akar.
2014. júl. 6. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:
KEPET!
2014. júl. 6. 15:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Na jó, teszek fel. De nem sok értelmét látom, mert magyar emberek véleményeznek, én meg a kinti helyzetre vagyok kíváncsi.
2014. júl. 6. 17:17
 10/12 A kérdező kommentje:
2014. júl. 6. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Fiúk (és lányok)! Mi a jó a hosszú fürdőgatyában? Miért hord szinte mindenki olyat?

Szerintem több szempontból is teljesen alkalmatlan. Úszni nem tudsz benne, mert nagyon hosszú és nagy az ellenállása. Ha kiszállsz a medencéből/tóból/stb. 10 percig folyik rólad a 400 hektoliter víz, amit a gatya magába szív. Napozásra szintén kényelmetlen, mert...

Egy férfiről készült portfólió az nagyon "homár" dolog?

Elnézést kérek előre is, nem tudtam hova tegyem ezt a kérdést de érdekel a véleményetek: 24 éves srác vagyok, szeretnék magamról készíttetni egy fotó sorozatot, mert most érzem hogy teljesen fel vagyok töltődve, és ezt meg akarom örökíteni. Mit gondoltok erről, ez nem...

Milyen az a hajstílus ami a mostani kis homokos "páwa" gyerekeknek van?

(oldalt lenyírt, csak középen meghagyva piramis alakba)?

Miből lehet tudni, hogy egy fiú homár vagy csak metroszexuális?

Múltkor láttam egy fiút, és nem tudtam eldönteni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!