Budapesten az Westendben és az Arénába melyik ruhaboltokban van most leárazás?
Figyelt kérdés
Szerdán szeretnék felmenni pestre vásárolni és szeretném tudni h melyik ruhaboltokban vannak leárazások :)Előre is köszi a segítséget :)2014. júl. 28. 15:44
1/2 anonim 

válasza:

válasza:hát a H&M-ben mindig van valami, meg most az invázióban is elvileg nagy leárazás van. viszont nem tudom, hogy ezek vannak e ott.
2/2 A kérdező kommentje:
és zara,new yorker ilyenekbe? mert két hete mikor voltam akkor voltak leárazások de akkor nem azért mentem fel hogy vásároljak:)
2014. júl. 28. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Láttam egy csomó ruházati boltban, hogy már csak pár napig tart a "nagy" leárazás. Szerintetek hónap végén és augusztus elején lesz még akciós?
Vagy mi lesz utána? Kinéztem ugyanis egy akciósan sem olcsó felsőt (sok van még belőle szerencsére) de csak fizu után aug. elején szeretném megvenni.
Szokott a Deichmannban suli kezdés előtt leárazás lenni?
Általában mikor és minden cipőre?
Mikor lesz vége a nyári leárazásnak a boltokban körübelül?
Valami dátumot mondjatok légyszi és na azt, hogy "amíg a készlet tart, mert úgyis valamikor jön új kollekció és elviszik a leértékelt termékeket.
Mikor vannak a nagy nyári leárazások?
(new yorker, c&a, pimkie, zara stb. )
Van mostanában leárazás a ruhaboltokban?
Pl. Aréna pláza vagy Árkád. vagy csak később lesznek?
Van még leárazás az Aréna plázában a ruhaboltokban?
Nagyon messze lakom, pénteken megyek fel Pestre és ha van még leárazás meg maradtak még normális cuccok (és nem kapkodták el őket) akkor bemennék.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!