Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » STARSHINERS. HU! Mik a tapaszt...

STARSHINERS. HU! Mik a tapasztalatok? Volt, hogy rendeltetek onnan? Olyan a ruha, mint a képen?

Figyelt kérdés

Bármilyen tapasztalat érdekel, ha van. Szeretnék rendelni, de kicsit félek.

Köszönöm előre is!

2014. nov. 18. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Mitől félsz? Visszaküldheted a ruhát ha nem tetszik, és visszakapod a pénzed. Nincs veszteni való.
2014. nov. 18. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a kimerítően hasznos választ! Mondjuk...nem is tudom, nincs kedvem, se pénzem csak úgy "hobbiból" kifizetni kétszer a postaköltséget (2000Ft összesen). Amennyiben te megtennéd helyettem, írj és megbeszéljük! :)
2014. nov. 18. 19:45
 3/7 anonim válasza:
100%

Szép, igényes ruhákat kaptam. Sajnos a méret nem volt jó, telefonos és emailes egyeztetés után visszaküldtem. A ruhák teljes vételára egy héten belül visszakerült a számlámra! Így nyugodtan merem ajánlani bárkinek! (Bár szerintem méretválasztásnál bevállalható az egy számmal nagyobb.)

április 23

Miléna Zimmermann

2017. júl. 6. 16:59
 4/7 anonim válasza:
100%

Az ügyfélszolgálat állandóan foglalt, így telefonon egyáltalán nem elérhetőek.

Hetek óra próbálom a pénzem visszakapni. Ugye nekem fizetni azonnal kellett? Önök viszont két hete késnek a visszautalással. Visszaküldésről érdeklődve azt mondták, hogy a csomag visszaérkezését követően 1 héten belül utalják a pénzt. Ezt elmulasztották. Ismételt megkeresésre válaszul azt kaptam, hogy az "illetékes kolléganő" 16.-n utal. Ezt is elmulasztották. Ez hogy lehet?

Csak a problémát tologatják, valódi beavatkozás nem történik. Tegnapi megkeresésemre elkérték számlaszámomat; ha utalás történt, annak ma meg kellene érkeznie. Vajon mennyit kellene még várnom?

Mégis hogyan kezelik az ügyfeleiket??

május 23.

Kornélia Wéber

válasz rá:StarShinerS.hu Kedves Kornélia! A visszaküldött csomag május 4-én érkezett meg raktárunkba. Pár napba beletelik, amíg az összes visszaküldött csomag feldolgozásra kerül, köztük természetesen az Öné is. Mi amikor megérkezik a csomag, attól a naptól számítva maximum 15 munkanapon belül visszatérítjük a megrendelés ellenértékét banki átutalás keretén belül, ez áll az oldalunkon is: [link] Elnézést a kellemetlenségért! További szép napot!

2017. júl. 6. 17:03
 5/7 anonim válasza:
100%

A megrendelt ruha másnapra meg is érkezett és egyszerűen imádom! Máskor is fogok innen rendelni! Köszönöm!!

április 5.

Csilla Gyergyói

2017. júl. 6. 17:05
 6/7 anonim válasza:
100%

Nagyon köszönöm a segítségeteket. Tökèletes a ruha!!

2017.április 24.

Gitta Buda

2017. júl. 6. 17:06
 7/7 anonim válasza:
100%
En rendeltem onnan de soha tobbet semmit sem .Csúnya gányul megvart Dzsekit kaptam .Varronő vagyok ertek hozza szoval ...
2018. jan. 31. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek ha a korosztályom mindig beszól valami miatt? De már zavar, mert mindig azon jut eszembe hogy mi van igazuk van, ha tényleg gáz az adott dolog.16/L

Rerngeteg ilyen van,de Pl Ma is összefutottam véletlenül volt osztálytársaimmal,és miután továbbmentek hallottam hogy az egyik mondja a másiknak hogy milyen rövid már a ruhám(térd fölé ér picivel,szóval annyira azért nem)és hogy látszik benne a combom,és hogy áll már...

Ilyesmi testalkatra milyen ruha lenne jó? Akik hasonló alkatúak, nektek milyen volt?

Vékony,53kiló körüli, 165 magas, kis mellű,de szélesebb csípőjű. Tudom ez így nehéz,de kíváncsi lennék,hasonló alkatúaknak milyen fazonú ruha volt.

Volt valaki mostanaban new yorkerben? (bovebben lent)

Sziasztok,szoval az erdekelne hogy aki mostanaban volt new yorkerben az latott ilyen fekete ujjatlan inget rozsaszin rozsakkal,i dont care felirattal?Csak ket het mulva lesz alkalmam elmenni,addig meg lesz szerintetek belole?

Wish online áruházból rendelt valaki?

milyen volt a minősége a ruháknak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!