Évzáró a 40 fokos udvaron lesz,1 órás, és műanyag matrozblúzban végig kell állni. Hogyan lehetne elintézni, hogy bent legyen, vagy legalább ne kelljen matrózblúz?
Most lesz évzáró, kánikula van, és az udvaron lesz, ahol semmi árnyék. Ráadásul év eleje óta a házirendben van, hogy a matrózblúzt a szoknyába tűrve kell hordani. Hát én szerintem ott fogok összeesni. Hogy lehetne szerintetek elintézni, hogy ne az udvaron legyen, vagy legalább ne matróblúz kelljen, vagy minimum hogy ne kelljen betűrni. Ennyire nem lehet könyörtelen az iskola :/
18/l
Minek mész be?
Már nem oszt,nem szoroz,nem változtat semmin se.
Rá egy hétre,vagy amikor van ügyelet,átveheted a bizid.
Amúgy 40 fok?
Ma árnyékban volt 36. Árnyékban!
Nem negyven lesz az:D
Bezzeg, ha a strandon kéne bikiniben feküdni, akkor nem lenne baj a 40 fok :)
Igyatok előtte vizet, vigyetek magatokkal az ácsorgáshoz is. Szerintem a tanárok is tekintettel lesznek a helyzetre, és próbálnak majd más megoldást találni, ha tényleg elviselhetetlen a szituáció. Ne aggódj, elég ha a szervezők aggódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!