A Tisza cipő az ciki?
Ja én voltam az előzö is:)
Nem megy szét hamar a Tisz cipöö.
tesomé is már megvan vagy féléve vagy több és még semmi baja.:)

válasza:A tisza egyáltalán nem gáz, sőt egyre divatosabb. Ha van rá pénzed akkor megéri megvenni,mert nekem már 1,5 éve meg van a mostani és még mindig rohadt jó állapotban van.Garantálhatom neked,hogy azért fogod előbb eldobni, mert kinőtted és NEM azért, mert tönkrement :)
Szóval nyugodtan vegyél egy tiszát.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Legények!
Van nekünk Tisza sportcipő, nyugati márkát hordja csak a nyugati rappelő! :D:D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy csakis cipőt vehet fel? Tesómról van szó. Szal rózsaszín inge van, szürke mellény és nadrág. és szürke szandált akar felvenni, szürke zoknival. Vagy legyen inkább fekete cipő?
mindenki lenézi most a filát a táskák miatt. a cipőket is? pls kort is 16/f
Farmerszoknyával szeretném felvenni,papucsot sajnos nem tudok húzni,mert kidörzsölte a lábamat,és ez a cipő az egyelten amibe nem fáj a lábam:
(Pl nike cipő, nem balerina)
Nagyon megtetszettek a deszkás cipők, de nem tudom hogy kinéznének-e, mert olyan van rajtam... Lányoknak nem gáz? Vagy olyanok nincsenek is, amik kifejezetten csajosak? 15/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!