Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyobb mellű lányok! Ti se...

Nagyobb mellű lányok! Ti se tudtok merevítő nélküli melltartót hordani?

Figyelt kérdés

C kosár feletti, természetes mellekkel rendelkező lányoktól kérdezem.

Az enyém 75D, nem is lóg (a méretéhez képest szépen tartja magát), mégse áll sehogy a merevítő nélküli melltartókban.

Pedig olyan kényelmes lenne otthonra (vagy vendégségben pizsama alá).

Még otthon sem tehetem meg, hogy melltartó nélkül legyek, mert leszakadna a hátam. Elég keskeny háttal rendelkezem (74cm), és úgy egészében sem vagyok nagydarab, a vékony és az átlagos közé tenném az alakom.

Ezekre gondolok:

[link]

2017. okt. 31. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Megtartja, de vagy hülyén néz ki, vagy összeérnek. Otthonra engem annyira nem zavar.
2017. okt. 31. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudnék létezni se a merevítős melltartóm nélkül. Akárhányszor leveszem, pl. fürdés közben is, fáj a mellem súlya. Meg alapból nagyon lóg, szóval csúnya is lenne. Szerencsére én találtam magamnak viszonylag kényelmes darabokat.
2017. okt. 31. 19:11
 3/3 anonim válasza:

Ami nem merevítős, annál összeesik a melltartó. Pl a linkelthez hasonló nálam lecsúszik, semmi tartása nincs. Konkrétan a C alak helyett U alakban a mellem alá kanyarodik egy idő után.. Bosszantó..

Ha nem merevitős, akkor csipkés magas szabású. Ehhez hasonló.

[link]

Inkább top jellegű és ez pl kényelmes.

2017. nov. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Hol lehet ilyen melltartót kapni?

Kosár nélküli melltartót szeretnék. Nem azt a fajtát, ami merevítő nélküli, hanem olyan "melltartó", ami egy gumis textil, nincs sem pántja, sem kosara. Próbálok képet keresni, ha a leírásból nem jönne át, mire gondolok. (Egyéb ötleteket is elfogadok, lényeg hogy...

Tizenéves lányok! Sima vagy Push up melltartót hordtok?

Esetleg méretet, fazont is írhattok. A korotokat is írjátok le, a nem pedig egyértelmű. Nem vagyok perverz vagy pedofil, nincsen semmilyen hátsó szándékom. Én is lány vagyok, csak érdeklődök.

Mennyire elavult, gáz merevítő nélküli melltartót hordani?

Én hétköznapokon szoktam ilyet hordani, mert nagyon kényelmes és úgy érzem, hogy ez tart a legjobban, ugyanakkor olyan öregesnek, cikinek érzem... Tényleg így lenne? L23

Hol lehet ilyen melltartót kapni?

75A-s vagy 70A-s mértű melltartót keresek de nem olyat amiben 20 kg szivacs van, azaz nem push uposat hanem sima merevítős szivacsisat. Hol lehet ilyet kapni? Mert én eddig csak olyanokat láttam ami push upos. Pls linket is rakjatok be! Köszönöm. :)

Hol találok merevítő és szivacsbetét nélküli melltartót?

Szinte sehol sem kapni ilyet. Bikinifelsőben még csak-csak, de sima melltartóban sehol. Olyat kersek, ahol a merevítő helyett maximum egy esztétikai varrás van, a szivacs helyett pedig több réteg anyaggal oldják meg, hogy ne látszódjon át semmi.

Lányok /Nők! Aki vett már a H&m-be melltartót annak mi a véleménye róluk?

Mennyibe kerülnek? A merevítő nélküliek mennyibe kerülnek? Kényelmesek? Tesi óra alatt tart rendesen?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!