Lányok! Push up-os ez a mell vagy sem? (kép)
Egy lány küldte magáról ezt a képet, hogy szerintem jó-e a rövidnadrág. Mondanom sem kell, hogy fiú létemre nem a nadrág keltette fel a figyelmem először, hanem a melle.
A segítségetek szeretném kérni lányok, nagyon tetszik ez a hölgy, de szeretném tudni, hogy push up-os melltartót hord-e. Nekem gyanús, hogy igen.

Igen, egyértelműen push up.
Látszik világosan.
29/N
Köszi a válaszokat!
#3 én is ettől féltem, tudtam hogy túl szép, hogy igaz legyen. Hát így már annyira nem is kiemelkedő a teste, persze nem azt mondom, hogy rossz, de semmi extra.

Elég nyeszlett a többi testrésze, aránytalanul elüt a látszat melle.
De pl húgom kb ilyen alkat és nagyobb a melle, nem szivacsos melltartóban.
VISZONT melltartó nélkül köldökéig ér az aránytalan melle... Cseszett rá edzeni, pedig én mondtam neki időben, hogy kezdje el, mert tuti neki is nagy lesz.
Nekem arányos lett a testemhez és homokóra alkatot formáltam.
Ha a melle keltette fel a figyelmed elsőre az gáz, mert csak egy vagy a többi Vulgáris hím közül...
Testére hajtasz csak... Ha valaki tetszik nem a melltartójába nyúlkálnál, te disznó.
Nah és neked hány cm a farkad?
Látna boxerben, hogy éreznéd magadat, ha azon agyalna csak és másoknak mutogatná a boxeres képedet:
"ennek a x-y-nak mekkora lehet a farka?"
😂😂
Oké hogy kitakarod az arcot... de honnan tudod, hogy hány embernek küldte el magáról a képet pl barátnőnek...
Ne rakj ki másról csak úgy képet.😐

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!