Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Anyajegy eltávolítás mennyibe...

Anyajegy eltávolítás mennyibe kerül és hol csinálják meg (elsősorban Komárom-Esztergom megye, de budapest is érdekel, ha itt nincs)? Plasztika egyáltalán, vagy bőrgyógyászat, kell beutaló?

Figyelt kérdés
Orvosilag nem indokolt, csak esztétikai szempontból szeretném, meg nyáron félek, hogy a naptól vagy a szoli miatt baj lehet vele.
2010. febr. 3. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:

államiban ingyen megcsinálják( bőrgyógyászaton)

magánklinikán akár több tízezer forintot is elkérhetnek

2010. febr. 3. 15:37
 2/9 A kérdező kommentje:
sztem jó nekem az állami is...nem olyan nagy ügy ez...beutalót kell kérni? háziorvostól?
2010. febr. 3. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:

ha csak esztétikai jellegű a baj,nem fogják leszedni ingyen. csak ha folyamatosan irritált helyen van (melltartópánt helyén,stb). csak azért nem fogják,mert ne ártson neki a szoli -napfény, arra aztmondják, hát vigyázz rá és kend naptejjel!

úgyhogy ha államiba mész, találj ki vmit rá,hogy miért van az veszélyes területen.. amúgy csak akkor szedik ha gyanús a színe-formája stb, azaz -indokolt, -és ez a kulcsszó.

amúgy nemkell beutaló a bőrgyógyászatra

2010. febr. 3. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem kell beutaló.

Nálunk nem "kötözködnek" anyajegy levételnél.

Ami fontos! Mindegy hova mész, csak ősztöl tavaszig szednek le anyajegyet(szept-ápr esetleg május közepe)

2010. febr. 3. 16:57
 5/9 A kérdező kommentje:
én is minél hamarabb szeretném, mert úgy tudom, 1 ideig a műtét után nem érheti napfény meg víz.
2010. febr. 3. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
és borzalmasan csúnya lesz utána a heg.:'(
2010. febr. 3. 19:47
 7/9 A kérdező kommentje:
ha plasztikai sebész csinálja, akkor is?
2010. febr. 3. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

A heg függ a bőr minőségétől, és az anyajegy nagyságától.

Plasztikai sebész se képes csodákra, és sokkal drágább.

Nekem bőrgyógyász szedte le az anyajegyeimet elektromos szikével, és nem ronda a helye. persze látszik ha közelről nézem, de ezerszer szebb mint a nagy dudoros + csüngő anyejegyeim voltak

2010. febr. 3. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Én Tatabányán ajánlom dr. Dancza Máriát. Ha jól emlékszem 6000 forintot fizettem (3 éve) a lézeres anyajegylevételért.

Tudtommal lézeres eljárás után nyugodtan érheti víz a sebet. A seb kb 1 hét után esik le és csak ezután kezdődik a hegesedés. Ez kb 1 hónap. Minimális korrekcióval a heget el lehet tüntetni.

2011. jan. 19. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Mekkora nyom marad a lézeres anyajegy eltávolítás után?

Van egy anyajegy az arcomon, borotválkozásnál elég zavaró tud lenni. Gondoltam már régebben is a leszedetésére, de a szikés leszedésnél nagyobb a heg mint az anyajegy volt.Ezért kezdtem gondolkodni a lézeren.

Anyajegy eltávolítás után? Tapasztalatok?

Le fognak venni a hátamról egy viszonylag nagy anyajegyet,ilyen festékes.Utána mennyire kell rá vigyázni?Sportolni,táncolni lehet?Mennyi idő után gyógyul?előre is köszi:)

Mennyibe kerül az anyajegy eltávolítás a Seffer-klinikán?

Le kéne vetetnem legalább 6 anyajegyet, amik olyan helyen vannak, ahol nem szeretném, ha heg maradna (arc, nyak, szemérem domb, stb..). Mindenképp nála akarom leszedetni, úgy tudom, jól dolgoznak és nem marad heg, vagy csak nagyon halvány. Tapasztalatok, vélemények érdekelnének és az árak!

Műtéti úton anyajegy eltávolítás?

Nekem van egy nagy anyajegy a hátamon, de nemtudom mivel jár a műtét, mennyi ideig tart a gyógyulás.

Festékes anyajegy eltávolítás arcról plasztikai sebész által?

Tudtok jó plasztikai sebészt, aki szépen és szinte nyomtalanul dolgozik? Arcról szeretném levetetni. Köszi

Hogyan zajlik egy anyajegy eltávolítás?

szeretnék elmenni, elmultam 18, kell érte fizetni? milyen módszerrel távolítják el? még kiskoromban kikapartam és fájni szokott a karom ahol van.ilysmi:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!