Orrműtét gyógyulása?
Műtét előtt állok és lenne jó pár kérdésem.
- a műtét után mennyivel mertetek újra emberek közé menni?
- mikor vették le a kötéseket?
- mikorra ment le a duzzanat a szemedről, arcodról?
- mikor tudtatok újra autót vezetni?
- kb mikorra alakult ki a végleges korrigált forma?
Illetve ha van bármi olyan amit megemlítenél a gyógyulási folyamatban azt légyszi oszd meg velem. Köszönöm.
A duzzanat a műtét után kb 1,5 hét és szinte teljesen eltűnt, a foltok maradtak picit tovább olyan 10-12 nap mire azok is felszívódtak ami makacsabb volt azt azért még jó 1 hónap után is látható.
Az, hogy ki mennyire kerüli az emberi kontaktokat az egyénfüggő. A kötés és a bevérzés/duzzanat nem szép látvány de rólam mindenki tudta hogy kész szenvedés az életem az eredeti orrommal, szóval még mindig jobb a tudat hogy most talán csúnya és ijesztő de a végeredmény kárpótol. Én 2,5 hétig voltam otthon. A fájdalom.. Hát volt. Ebben semmi meglepő nincs szerintem. Cataflam és pár óra forgolódás éjszaka benne volt a pakliban.A duzzanatot sokkal nagyobbnak éreztem,mint amilyen volt folyamatosan tapogattam az arcomat nagyon furcsa érzés volt. De ez is természetesen idő kérdése.
A forma pedig 2 hónap után lett látványos de még a mai napig is érzem, hogy picit formálódik(14 hónapja csináltattam). Bár lehet hogy csak teljesen megszállottja lettem az orromnak :)
Nekem kiskoromban volt. Életem legnagyobb hibája...
A műtéttel semmi gond nem volt 1 hét után teljesen új emver voltam... na ja.... előtte rengeteget ettem (gyerek fejjel az ember szeret) ám a műtét után semmi étvágyam nem volt. Minden falatot le kellett nyomni a torkomon kb. Aztán 2hónap alig evéssel 10kg szaladt fel rám. A műtét utàn 1 évvel 30+nál tartottam. Ott megállt és rengeteget szenvedtem hogy tudjak leadni belőlem.
Bocsi nem ijeszgetni akartalak. Csak személyes tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!