Ez tényleg igaz a pasikra?
Figyelt kérdés
Ha egy lány nyomul egy fiúra, akkor a pasi nem igazán van oda érte, csak félvállról veszi a lányt. Ha meg ugyanaz a lány ugyanazzal a fiúval úgy viselkedik, hogy csak félvállról veszi, a pasi rögtön jobban odalesz a lányért.
Ez igaz a pasikra? Köszi.
2014. máj. 5. 17:00
3/8 anonim válasza:
Hát hogy ha rám nyomul 1 lány és nekem nem tetszik akkor nem nagyon fog érdekelni.. de nem fogom megbántani, hogy elküldöm a ... ba :) És akkor mind1, hogy nyomul e vagy sem :D Ha meg tetszik akkor meg elviszem randizni :)
5/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha olyan lány nyomul, aki nem jön be, akkor nem igazán érdekel, de akkor sem érdekelne, ha nem nyomulna.
De ez nálatok is így van gondolom. Az tévhit, hogy a pasi szeret küzdeni egy lányért. Kis mértékben ez igaz, ha látja, hogy van némi esélye.
7/8 anonim válasza:
Ez pont a nőkre igaz. Mi férfiak elég hamar lekopunk. Egy nő nem veszi a lapot, hanem azt hiszi, hogy szimpatikusnak gondoljuk őket, és ezért bánunk velük lekezelően. Jártam már így többször is. Nem tetszett a nő, és már-már bunkó módon kellett elküldenem a francba. Ezt ő úgy vette, hogy nagyon odavagyok érte, kedvelem őt, és ezért viselkedek vele ilyen bunkón, pedig csak annyit akartam, hogy kopjon már le. Hiába mondtam meg neki egyenesen, hogy nekem nem jön be a stílusa, a viselkedése, tapadt mint a pióca.
8/8 anonim válasza:
ja a gyerekekre igaz, de egy érettebb ember örül neki ha egy lány kezdeményez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!