Most akkor mi a franc van!?
Végzős vagyok, egy éve jött be új, tölteléktantárgyként az etika.Új tanárt is kaptunk persze, a közeli szomszéd községből, aki szintén az iskola tanulója volt...
Nos nekem hála a jó égnek sikerült belé szeretnem...
De mivel 16 évvel idősebb mint én, nős és ráadásul vallásos is teljes mértékben elvetettem a témát...
Azonban....teljesen kétértelmű jelzéseket ad nekem...
Mintha flörtölne néha, kicsit (nagyon kicsit) perverz poénokat ejt mint pl: melegem van! - akkor vetkőzz le"
De majdnemhogy rendszeresen...mivel élvezem is a társaságát sűrűn járok be hozzá a napközibe a kicsikhez és leginkább ekkor vannak ezek a poénjai...Nem látnám hogy másokkal így viselkedne, bár hogyha publikus helyen vagyunk ő is visszább vesz...Na de nemrég volt a ballagásom, kicsit elérzékenyültem stb sírdogáltam tanítási időben, elköszöntem a tanároktól személyesen és ő odajött, megsimogatta az arcomat és azt mondta hogy ne sírjak, inkább menjek be hozzá délután...be is mentem, akkor megölelt, megpuszilta az arcomat, megfogta a kezemet és nem engedte el....
Feljött az a téma is hogy nem jövök ki jól az osztálytársaimmal mert én nem akarok beállni abba a sorba amibe ők, hogy nem kedvelnek, erre elkezdte ecsetelni hogy nincs velem semmi baj, teljesen szerethető szemly vagyok és hogy nem is érti hogy engem hogy nem lehet szeretni...
Egy másik alkalommal mikor rajzoltam a gyerekekkel ő is odajött és rajzolt...kék tüskét a rózsámnak (nem nagy lényeg) de poénból mondtam hogy következő születésnapomra egy olyat szeretnék...erre az volt a válasza hogy "ha 20 évvel fiatalabb lenne"...
És rengeteg ilyen kis "poénja" van...
És egyszerűen nem tudom hova tenni hogy akkor ő most valójában mit is gondol/érez...
Aznap amikor sírtam és bementem hozzá akkor valahogy véletlen feltűnően sokszor érintkeztünk fizikailag...véletlen összeért a vállunk, a karunk...poénból szurkálta gyengén az oldalamat, az öklét a hasamhoz tette mintha meg akarna "ütni" de abban a baráti megmozdulásban értetődően...
Aznap volt a szerenád is, amit nálunk az iskolán belül szerveznek...pont mentem venni magamnak egy pizzát, ő pedig előttem volt...amikor pedig megfordult és ment volna el megfogta a könyökömet is...ma ő hozott haza kocsival egyik munkatársával (munkatársa vezetett) érettségi után (megkértem mert én gyalog voltam)
ő az anyósülésen ült...én meg felháborodva(viccből) megszólaltam hogy egyedül fogok hátul ülni!? erre azt válaszolta hogy ülhetek előre is...az ölébe...és nevettek... na most ezek mik? :/ és nem ezek az egyetlen iylen jellegű dolgok...én persze örülök ha ilyen jóba vagyok vele, dehát...én többet akarnék és eléggé úgy jönne le nekem hogy ő is...ha nem lenne felesége és nem lenne durván vallásos...
A melegem van, vetkőzz le résznél meghaltam a röhögéstől.xD
Eddig sikerült olvasni.
Te aztán szépen felkínáltad Magad...szerintem okos lány vagy, és eljátszod a szűzies, lovagért kiáltó kislányt...
Vaaagy...kamuuu...
A 2es válaszon is meghaltam.:D
Na de elolvastam.
Úgy viselkedsz, mint egy 13 éves ostoba kislány. Megint korábban érnek a nők.:D
Nem akar tőled semmit. Mit gondolsz egy vallásos etika tanár elhagyja a családját egy buta 17-18 évesért?
De.
Ilyen való etika tanárnak!
Tuti meg akar fektetni, és ha továbbra is jóban maradtok, meg is fog. Mert a hűségre se a házasság, se a vallás nem garancia (ezek szerint, mert hűtlen vallásossal mondjuk még nem találkoztam). De biztos megtanítja majd azt is, hogy hogyan kell ezt etikusan csinálni, utána meg meggyónni...
De remélem a kérdésed csak kamu...
Nem, akkor még hülyébbnek néznélek.
Nyugodtan elhiheted, csak viccel. Neki is fel kell dobnia valamivel a munkanapjait :D
De őszintén, tedd a szívedre a kezedet, te elhiszed, hogy eldobja (pont egy ilyen ember) az eddigi életét és családját egy buta, naiv kislányért?
Ha meg mégis akarna tőled valamit, mert egy pedofil állat (illetve nem pedofil már, de nálam undorító), akkor is a maximum a megfektetés. Te meg persze belemennél, mert "szereted". Aztán várnád a csodát, ami sose jönne el.
Egy szó mint 100, felejtsd el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!