Ha hajt rád két csaj, és az egyik szebb, akkor a másiknak semmi esélye?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 01:28
2/9 anonim válasza:
voltam már ilyen helyzetben..a szebbet választottam, és jól r*basztam :DDD
4/9 anonim válasza:
Nem minden a külsőség. Amelyik a szimpatikusabb, az dönt.
5/9 anonim válasza:
Italmennyiségtől függ. Az is lehet hogy egyiknek sincs semmi esélye. Szeretek én hajtani a csajra.
6/9 anonim válasza:
Ha egyik kedvesebb, akkor a másiknak semmi esélye :)
7/9 anonim válasza:
Annak van esélye amelyik tud palacsintát sütni.
8/9 anonim válasza:
Ha a szebbel nem tudok beszélgetni 2 mondatnál többet, akkor aztán kiteheti magát az ablakba, mert sokkal jobban lehangol, hogy egy üresfejű cicababa.
9/9 anonim válasza:
Háát nállam ez úgy volt,hogy elkezdtem beszélgetni egy lánnyal és bele is szerettünk egymásba egy idő után. Aztán megismertem egy másik lányt aki szebb volt mint az előző (sokkal) és ő is belém szeretett,de én nem éreztem iránta semmit,mert én a másik lányt szerettem/szeretem és nem nagyon tudott érdekelni a szépsége.......
Szóval ha mind kettő lány elég szép és csak az eggyik szebb akkor ne külsőre menj...... hanem arra hogy kivel érzed magad jobban és ne az hajtson hogy ő szebb ő kell nekem,mert lehet hogy most jó de a jövőben kitudja mi lesz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!