Debreceni pasik valaki randi? Esetleg kérhetek véleményt magamról? Őszintén?!
Halika.
17 éves vagyok. Szeretek sportolni,imádom az animéket,mit mondjak még?
Valamiért sosem jönnek össze a találkozóim,ezért most itt kérek tőletek őszinte vélemyént rólam!
Kép rólam: [link]
599778796740337_232858968_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem azért ilyen a hozzáállásunk, mert egy "felszínes és előítéletes csürhe banda" lennénk, csak az már alapvetően szánalmas, nevetséges és közönséges, aki gyakorikérdéseket használja társkeresésre. Elitélendő, szar, mutogatni valóan szégyenteljes... nem is tudom eléggé nyomatékosítani.
Főleg egy olyantól, akinek csak egy ilyen ronda kinövés van a feje helyén...
Hozzászólnék már én is ha lehet:
1.: akik jó vagy rossz véleménytől függetlenül normálisan válaszoltak,azoknak köszönöm!:)
2.:akik meg bunkó,alpári,paraszt módon itt élték ki rossz kedvüket,vagy csak szimplán ennyi dolguk van az életbe,azoknak sok sikert kívánnék a további boldog életükhöz,mert nagyon kíváncsi lennék egyrészt arra hogy Ti hogy néztek ki,másrészt hogy mennyi mindent érteke el az életbe,amire ilyen kis büszkék vagytok;)
Mint már írtam, nem vagyunk mi sem túl szépek, de mi nem is töltögettünk fel magunkról képeket GYIK-ra ismerkedni (érted, GYIK-ra, WTF amikor van egy csomó direkt társkereső célzatú weboldal), meg az előtte szólónak is igaza van: olyan képet töltesz fel amin egy másik fiúval vagy...
"17 éves vagyok. Szeretek sportolni,imádom az animéket,mit mondjak még?
Valamiért sosem jönnek össze a találkozóim,ezért most itt kérek tőletek őszinte vélemyént rólam!"
Mi őszinték voltunk, ahogy kérted. Ez a bemutatkozás nagyjából olyan volt, mintha én azt mondanám, hogy "16 vagyok, két kezem van, mindegyiken 5-5 ujj, két szemem van, időnként sportolok, és én is szeretem az animékat, de csak két szemem van, mit mondhatnék még?"
és még elvárod, hogy intelligensen álljunk erre a nem túl sok intelligenciát bizonyító tettekre
de röviden, tömören egy őszinte vélemény: ronda vagy, fogd fel, a GYIK kiírásod alapján meg nem is lehetsz túl okos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!