Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A magas lányok tényleg lenézik...

A magas lányok tényleg lenézik az alacsony fiúkat?

Figyelt kérdés

2014. máj. 6. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Nem nézem le, de nem jönnék össze velük. Nem a zsánereim, nekem az arc és a magasság a legfontosabb külsőségeket tekintve egy fiúnál. Gátlásos lennék, ha nálam alacsonyabb barátom lenne (173 cm vagyok)
2014. máj. 6. 23:19
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
173 vagyok, de még az életben nem éreztem, hogy lenéztek volna. Nyilván nem a nálam magasabbaknál leszek a fő esélyes, de ilyen az élet. Ha meg valaki ezért lenéz, most őszintén, ne én érezzem magam rosszul a másik korlátoltságáért.
2014. máj. 7. 00:20
 13/14 anonim válasza:

Nem nézem le őket, csak egyszerűen szeretem, ha egy pasi magasabb, mint én.

29L 178cm

2014. máj. 7. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem nézem le vagy vetem meg az alacsony pasikat természetesen, hiszen arról senki sem tehet hogy ki milyen magas. Ez kb. olyan mintha engem megvetnének mert magas lány vagyok. Egyszerűen úgy van ahogy a második is írta, nem tekintek rájuk potenciális partner jelölként ha jóval alacsonyabb nálam egy pasi. Ha velem egy magas vagy 1-2 centivel netán alacsonyabb az még nem szokott zavarni, de ha már nagyon szembeötlő a magasság különbség, és nekem kellene lehajolnom hozzá az már zavarna, nem érezném magam nőnek mellette. Gondolom érthető, hogy 178 centisen nem kezdek egy 165 centis pasival, nem azért mert mások mit szólnak hanem mert engem személy szerint nagyon feszélyezne.
2014. máj. 27. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!